Çalışmalar yaz sonuna kadar devam edecek

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Karlı Mahallesi'nde bulunan parke taşlı yollarda Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bakım onarım ve yenileme çalışmal

Kapaklı 3.07.2018 19:18:00 0
Çalışmalar yaz sonuna kadar devam edecek

İlçe genelinde yol sorununu ortadan kaldırmayı hedefleyerek çalıştıklarını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; ‘’ Karlı Mahallesinde parke taşı bakım ve onarım çalışmalarını sürdüğünü ifade etti.  Mandalı, Sadece ilçe içerisinde değil civar mahallelere de eşit hizmet götürdüklerini belirterek; “Kapaklı’da ve tüm mahallelerimizde hedefimiz yol sorununu tamamen ortadan kaldırmak ve bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

 

ASFALTLANMADIK, BAKIM ONARIMI YAPILMAMIŞ CADDE VE SOKAK BIRAKMAYACAĞIZ

Kapaklı’nın genelinde kapsamlı bir sıcak asfalt çalışmalarına başladıklarını kaydeden Mandalı; Alt yapısı tamamlanan yollarımızın tamamını yaz sonuna kadar yeniliyoruz. Asfaltlanmadık, bakım onarımı yapılmamış cadde ve sokak bırakmayacağız. Yaz sonuna kadar çalışmalar aralıksız ve eksiksiz devam edecek. Kapaklımızdaki alt yapısı tamamlanan sokak ve caddelerimizde parke taşı ve kaldırımlarımızı da yenileyerek sıcak asfalt çalışmaları ile daha modern bir görünüme kavuşturacağız. Kapaklıyı baştan aşağı yeniliyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana parke, beton yol ve asfalt çalışmasına büyük önem verdik. Halkımıza hizmet için varız, hizmet etmeye de devam edeceğiz” dedi. 

 

 

Haber/ Sevay KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10