AK Parti'li milletvekilleri mazbatalarını aldı

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerinin 24 Haziran Pazar günü yapılmasının ardından AK Parti'den Tekirdağ milletvekili seçilen Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, Mustafa Yel,

Tekirdağ 4.07.2018 18:59:00 0
AK Parti

 

 

Süleymanpaşa İlçe seçim Kurulu’nda yapılan mazbata törenine AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel’in yanı sıra milletvekilleri ve çok sayıda partili katıldı.

 

 

MECLİSTE DAHA GÜÇLÜ BİR İŞLEYİŞ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

 

 

Mazbatasını alan Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, bundan sonraki süreçte hem Türkiye hem de Tekirdağ için elinden gelenin fazlasını yapacağını söyledi. Mecliste daha güçlü bir işleyiş için çalışacaklarını kaydeden Şentop; ‘’Milletvekilliğimiz ülkemize ve Tekirdağ'a hayırlı olsun. Meclise kayıt olup yemin ettikten sonra vekillik sürecimiz başlamış olacak. Ülkemiz ve şehrimiz için elimizden gelen gayreti göstereceğiz." dedi.,

 

 

HAYIRLI HİZMETLER YAPMAMIZIN BİR BAŞLANGICI OLMASINI DİLİYORUM

 

 

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel de; ‘’Besmele çekerek aldığımız bu mazbatamızın devletimize ülkemize ve Tekirdağ’ımıza hayırlı hizmetler yapmamızın bir başlangıcı olmasını diliyorum. Ve bu seçim döneminde de üstün gayretleriyle Tekirdağ’ımızda seçimin objektif tarafsız bir şekilde olmasını sağlayan başta il seçim kurulu başkanımız olmak üzere onunla birlikte çalışan bütün arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum’’ dedi.  Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Çidem Koncagül ise; ‘’Ya Allah ya Bismillah diyerek aldığımız bu mazbatamızla inşallah ülkemize milletimize hayırlı görevler yapmayı nasip eder’’ dedi.  

 

 

MİLLET ARTIK AK PARTİ’NİN HİZMETLERİNİ İSTİYOR

 

 

Mazbata töreninin ardından basın mensuplarına açıklama yapan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel de “Vakit Tekirdağ vakti, vakit Türkiye vakti diyoruz. İnşallah bundan sonra Tekirdağ’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Milletvekillerimizle tam bir uyum için teşkilatlarımızla birlikte uyum içerinde Allah izin verirse 31 Mart 2019’a çalışıyoruz. Bu seçimlerde 2019’daki ayak seslerimizdi duymuşsunuzdur. Tekirdağ’ımızda artık tam anlamıyla yaşanabilir bir şehir istiyoruz. Yani çöp çamur çukur içinde milletimize verilen bu hizmeti beğenmiyor ve istemiyoruz. Millet artık AK Parti’nin hizmetlerini istiyor. Allah izin verirse 12 belediyemizde de AK Parti’nin hizmetlerini sunacağız. Buna da canı gönülden inanıyorum. Sonuçlar da bunu gösteriyor. Hep birlikte ele ele vereceğiz ve yaşanabilir bir Tekirdağ için çalışacağız” dedi.

 

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10