Akay, mahalle evi kursiyerlerini ağırladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından proje kapsamında geçtiğimiz yıl faaliyete geçirilen Veliköy Mahalle Evi'nin kursiyerleri ile bir araya gelen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay; "Büyüyen, geli?

Çerkezköy 5.07.2018 16:19:00 0
Akay, mahalle evi kursiyerlerini ağırladı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, belediye tarafından proje kapsamında geçtiğimiz yıl faaliyete geçirilen Veliköy Mahalle Evi’nin kursiyerleri ile bir araya geldi. 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılan Veliköy Düğün Salonu’nda düzenlenen sabah kahvaltısına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yanı sıra Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Nihat Mıstık, Veliköy Mahalle Muhtarı Ersan Albayrak ve kursiyerler katıldı.

 

MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ 

 

Her geçen gün büyüyen, gelişen mahallelerin kadınlarını aynı sofrada buluşturuyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Akay; “Büyüyen, gelişen mahallelerimizin kadınlarını aynı sofrada, aynı Mahalle Evinde buluşturmak, komşuluk ilişkilerini, kardeşlik ilişkilerini arttırmak ve güçlendirmek açısından son derece olumlu ve mutluluk verici” ifadelerini kullandı. 

 

PROJEMİZİN BU NOKTAYA GELMESİNDEN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM

 

Başkan Akay, mahalle evleri projesinin Veliköy’de başladığını ardından Kızılpınar ve Bağlık Mahalleleri ile Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi ile devam ettiğini kaydederek; “Başlattığımız Mahalle Evi Projemizin bu noktaya gelmesinden, bu güzel sofrada buluşuyor olmadan büyük mutluluk duyuyorum. Katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu. 

 

VELİKÖY’DE ATTIĞIMIZ ADIMIN MEYVELERİ VERDİ

 

Başkan Akay, Veliköy’de attıkları adımın meyvelerini verdiğini ve Çerkezköy’ün diğer mahallelerinde de bu birlikteliklerin oluştuğunu, oluşturulmayan mahallelerde de bu birlikteliklerin oluşturulacağını belirtti. 4.5 yıldır görevde olduklarını anımsatan Başkan Akay, Bu süre içerisinde üzerimize düşen sorumlulukları, hizmetleri yaptık, yapmaya çabaladık. İnşallah bundan sonra da hep birlikte Çerkezköy’ümüzün, Tekirdağ’ımızın, ülkemizin güzel geleceğine, birlik ve beraberliğine katkı koyacağız. Ben bir kere daha bu güzel sofrada buluşan Veliköylü kadınlarımıza teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Sevgi ve saygı ile hepinizi selamlıyorum” dedi. 

 

İLK PİKNİKTE YİNE VELİKÖYLÜ KADINLARLA BİR ARAYA GELECEĞİZ

 

Veliköy’de bulunan Çamlık Mevkii’nde yapımına başlanan Yeşil Alan, Spor Alanı ve Mesire Alan düzenleme çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak, hizmete açılacağını kaydeden Akay, ilk piknikte yine Veliköylü kadınlarla bir araya geleceğini ifade etti. 

 

YENİ DÖNEM KURS KAYITLARI BAŞLADI

 

Kahvaltıda konuşan Veliköy Mahalle Evi sorumlusu Gülten Atay da düzenledikleri kahvaltıya katılım gösteren herkese teşekkür ettikten sonra 2018-2019 Dönemi kayıtlarının Veliköy Mahalle Evi’nde devam ettiğini belirterek, Veliköylü tüm kadınları kurslara katılmaya çağırdı.

 

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10