Kapaklı Sitespor bombayı patlattı

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklı Sitespor sezonun en önemli transfer bombasını patlattı. Geçtiğimiz yıl Doğanspor'da mücadele eden Şafak Törin Kapaklı Sitespor'lu yapan imzayı

Kapaklı 7.07.2018 17:01:00 0
Kapaklı Sitespor bombayı patlattı

İmza töreninde konuşma gerçekleştiren golcü oyuncu Törin “Gelen teklifler sonucunda tüm teklifleri değerlendirdikten sonra benim için daha iyi ve hayırlı olacağını düşünerek tercihimi Kapaklı Sitespor’dan yana kullandım. Bu transferin iki taraf için hayırlısı olmasını diliyorum” dedi.

 

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Çerkezköyspor’un alt yapısından yetişen Şafak Torin transfer tercihini bu sezon Kapaklı Sitespor’dan yana kullandı.

 

 

İMZAYI ATTI

 

 

Süper Amatör Ligde bu sezon şampiyonluk hedefleyen Kapaklı Sitespor geçtiğimiz sezon Çerkezköy Doğanspor’da top koşturan Şafak Törin’i transfer ederek kadrosunu güçlendirdi. Çerkezköyspor’un alt yapısından çıkan ve oynadığı takımlarda başarılı bir sezon geçiren Şafak TorinKapaklı Sitesporyöneticileri ile yaptığı görüşmenin ardından kendisini Kapaklı Sitespor’lu

yapan imzayı attı.

 

 

“İKİ TARAFA HAYIRLI OLSUN”

 

 

İmza töreninde konuşan Kapaklı Sitespor’un çiçeği burnunda transferi Şafak Törinhedefleri olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu ifade etti. Törin: “ Gelen teklifler sonucunda tüm teklifleri değerlendirdikten sonra benim için daha iyi ve hayırlı olacağını düşünerek tercihimi Kapaklı Sitespor’ dan yana kullandım. Bu transferin iki taraf için hayırlısı olmasını diliyorum. Futbolcu kardeşlerimizle birlikte elimizden gelen tüm çabayı gösterip güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

 

 

“TRANSFERLERİMİZ SÜRECEK”

 

 

Transferin Kapaklı Sitespor’a ve Şafak Törin’e hayırlı olması temennisinde bulunan Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Yeni sezon öncesi anlaştığımız Teknik Direktör Kemal Özmen’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımız aralıksız bir şekilde sürüyor. Şafak’ın takımımıza çok faydalı olacağını düşünüyorum. Transfer çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ediyor. Takımda eksik gördüğümüz mevkilere de transferlerimiz sürecek. Bu yıl ligde güçlü bir ekip kurarak şampiyonluk hedefliyoruz” dedi.

 

 

ŞAFAK TÖRİN KİMDİR

 

 

1 Haziran 1991’de Çorlu’da dünyaya gelen Şafak TörinfutbalaÇerkezköyspor alt yapısında başladı. 2003-2010 yılları arasında Çerkezköyspor’da başarılı sezonlar geçiren Şafak Törin 2010 yılında 3.Lig ekiplerinden Bayrampaşaspor’a transfer oldu. Bir sezon bu takımda oynadıktan sonra Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden eski ekibine tekrar dönen Törin Teknik Direktör Hüsamettin Balcı ile anlaşamadığından dolayı kulübü ile bağları kopartılmıştı. Daha sonra Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Tekirdağspor’a transfer olan Şafak Törin daha sonra ise VelimeşeBelediyespor ile anlaştı. VelimeşeBelediyespor ile başarılı bir sezon geçiren Karasuspor’a transfer olmuştu. Karasuspor ile anlaşamayan golcü oyuncu daha sonra devre arasında Çerkezköyspor’a geri dönmüştü. 2015 yılında Çorluspor 1947’ye transfer olan golcü oyuncu bir sezonluk maceranın ardından Çorlu Gençlerbirliğispor’a transfer olmuştu. 2016 yılında 1911 Çerkezköyspor’a tekrar dönen oyuncu kendi sebeplerinden ötürü takımdan ayrılarak sezon ortasında Çerkezköy Doğanspor’a imza atmıştı. 3.Ligde 13 karşılaşmaya çıkan Törin rakip fileleri ise 3 kez havalandırmıştı. Bölgesel Amatör Ligde Çerkezköyspor ile Tekirdağspor forması giyen Şafak Törin 44 karşılaşmada 11 gol kaydetmişti.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10