Soyak: Desteklerin Çoğalmasını İstiyoruz !

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi burs verdiği 33 öğrenciye Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi'nde bulunan Gabralı İş Merkezi'ndeki şube binasında dün 11.30

Çerkezköy 9.07.2018 17:18:00 0
Soyak: Desteklerin Çoğalmasını İstiyoruz !

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi burs verdiği 33 öğrenciye Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi’nde bulunan Gabralı İş Merkezi’ndeki şube binasında dün 11.30-12.30 saatleri arasında kaynaşma kahvaltısı verdi.

 

HAZIR BULUNDULAR

Kahvaltıda Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nden burs alan öğrencilerin bazı velileri ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Nigar Soyak ve şube yönetimi de hazır bulundu.

 

SİZİ AĞIRLAMAKTAN GURUR DUYUYORUZ

Programda konuşan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Nigar Soyak, “Sevgili çocuklar sizi burada ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Hem derneğimizi daha iyi tanımak hem birbirimizi tanımak amacıyla bu kahvaltıda buluştuk. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğimiz özellikle kızlarımızın daha iyi okumalarına, daha iyi meslek sahibi olmalarına, aydın, Atatürkçü, çağdaş bir birey olmalrına yardımcı olmak için yüce bir görev üstlenmiştir. Bu görevi yapabilmemiz için derneğimize her türlü yardımı yapan ve emeğini veren tüm insanlarımızı kutluyorum” dedi.

 

DERNEĞİMİZ BİR YARDIM KURUMU DEĞİL, GÖREV KURUMUDUR

Soyak şöyle devam etti; “ÇYDD Derneği yöneticilerimizi çalışkan, dürüst, çağdaş bireyler olarak görmek bizi gururlandıracaktır. Derneğimiz bir yardım kurumu değil, görev kurumdur. Çağdaş yaşamda bulunmak, birlikte olmak hobi değil görevdir. Vicdanı hür, akıl ve bilime önem veren, özgür bireylerin yetişmesine katkı sağlamaktır. Derneğimizi yakından tanıdığınızda ve onunla olduğunuzda ne kadar farklı olduğunu görecek ve anlayacaksınız. Sizinde takdirleriyle derneğimizin çalışmalarına destek olacak, çevreye duyuracaksınız. Burada bizimle olan, destek ve emek veren tüm arkadaşlarıma, Çerkezköy Şubemizin kurucusu ve eski başkanımız Rağbet Erol ve eski yöneticilerimize, bizimle her zaman beraber olan sizlere ve bizlerin sesini duyuran basınımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” diye konuştu.

 

DESTEKLERİN ÇOĞALMASINI İSTİYORUZ

ÇYDD Çerkezköy Şube Başkanı Nigar Soyak konuşmasını şöyle sonlandırdı; “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi olarak burs verdiğimiz öğrenci sayısını daha yukarıya çıkarmak istiyoruz. Bu nedenle Derneğimize duyarlı vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. Ne kadar çok çocuğumuza okumaları için katkı sağlarsak bu derneğimizin olduğu kadar tüm Çerkezköy’ün gururu olacaktır.”

 

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10