Süleymanpaşa'da huzur operasyonu

Resmi kurumlardan ve vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Kumbağ'da umuma açık eğlence mekÃ

Süleymanpaşa 9.07.2018 17:56:00 0
Süleymanpaşa

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Kumbağ’da umuma açıkeğlence mekânlarına yönelik huzur operasyonu yapıldı. 

 

UYULMASI GEREKEN KURALLAR KONTROL EDİLDİ

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri yaptıkları açıklamada; ‘’Resmi kurumlardan ve vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine gece yarısı başlayan huzur operasyonunda alkollü mekanlarda ruhsat kontrolünün yanı sıra teknik ve hijyenik şartlar, kapalı mekanda sigara içilip içilmediği, genel temizlik, halk sağlığını olumsuz etkileyecek etmenler ile yasalar doğrultusunda alkollü mekanlarda uyulması gereken durumlar kontrol edildi’’ dedi. 

 

HALKIMIZIN HUZURU VE GÜVENİ İÇİN DENETİMLERİMİZ DEVAM EDECEĞİZ

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; ‘’Denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğini ifade edererk;  “Denetimlerimize halkımızın huzuru ve güveni için İlçe Jandarma Komutanlığı ile birlikte devam ettik. Bundan sonrada düzenli olarak gerek Jandarma gerek diğer kurumlar ile beraber huzur operasyonlarına devam edeceğiz’’ dedi. 

 

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10