Gençağa Yılmaz Kapaklı Sitespor'da 

Süper Amatör Ligde transferin hızlı takımlarından Kapaklı Sitespor Şafak Törin transferinin ardından tecrübeli orta saha oyuncusu Gençağa Yılmaz'ı da kadrosuna kattı. 30 yaşındaki tecrübeli o

11.07.2018 15:57:00 0
Gençağa Yılmaz Kapaklı Sitespor

Yeni sezon öncesi Teknik Direktör Kemal Özmen ile anlaşan Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklı Sitespor transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

 

“HAYIRLI OLSUN”

 

Yeni sezon transfer çalışmalarının aralıksız bir şekilde sürdüğünü kaydeden Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Geçtiğimiz sezon genç ve dinamik bir ekip ile iyi bir sezon geçirdik. Bu sezon da Teknik Direktörümüz Kemal Özmen ve transfer komitesinin raporu doğrultusunda nokta transferler yapıyoruz. Santrafor Şafak Törin’in ardından bir diğer tecrübeli oyuncu Gençağa Yılmaz ile de anlaştık. Gençağa orta sahamızın gücüne güç katacaktır. Transferin Kapaklı Sitespor’a ve futbolcumuza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kapaklı Sitespor olarak transfer çalışmalarımız devam edecek” dedi. Kapaklı Sitespor’a transfer olduğu için mutlu olduğunu kaydeden tecrübeli oyuncu Gençağa Yılmaz, takımı başarıya götürmek için elinden gelen çabayı göstereceğini ifade etti. 

 

GENÇAĞA YILMAZ KİMDİR?

 

27 Ağustos 1988’de İzmir’de dünyaya gelen Gençağa Yılmaz futbola 2001 yılında Çerkezköyspor alt yapısında başladı. Sekiz sezon bu takımın alt yapısında top koşturan Yılmaz 2009 yılında Urla Gençlikspor’a transfer oldu. Bir sezon bu takımda oynadıktan sonra tekrar Çerkezköyspor’a dönen oyuncu 2012 yılında İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Vefaspor’a transfer oldu. İki sezon bu takımda başarılı bir sezon geçiren tecrübeli orta saha oyuncusu 1911 Çerkezköyspor’a transfer oldu. Teknik heyet ve yönetim ile yaşadığı problemin ardından takımdan ayrılan Yılmaz daha sonra sırasıyla Çorlu Kültürspor ve Kapaklıspor’da top koşturdu. Oyuncu geçtiğimiz sezon ise Çerkezköy Doğanspor’un başarısı için ter dökmüştü. Oyuncu Bölgesel Amatör Ligde 36 karşılaşmaya çıkarken rakip filelere ise üç gol atma başarısı gösterdi. 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10