310 çocuk erkekliğe adım attı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi ve Özel Optimed Hastanesi işbirliği ile gerçekleştirilen Çerkezköy Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni kapsamında sünnet olarak erkekliğe i

Çerkezköy 13.07.2018 19:07:00 0
310 çocuk erkekliğe adım attı

GEÇMİŞ OLSUN TEMENNİSİNDE BULUNDU

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçe genelinde dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının sünnet edildiği Özel Optimed Hastanesi’ni ziyaret etti. Burada Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan ve Hastane Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan tarafından karşılanan Başkan Akay, daha sonra sünnet olan çocukları odalarında ziyaret ederek ailelere geçmiş olsun temennisinde bulundu.

TÜM OPTİMED AİLESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Ziyarette konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Çerkezköy Belediyesi ve Özel Optimed Hastanesi işbirliği ile 5 yıldır ilçemiz genelinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları sünnet ettiriliyor. Sünnet olan yavrularımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Anne ve babaları da inşallah yavrularının mürüvvetlerini de görürler. Ayrıca Optimed ailesine ve tüm hastane çalışanlarına da teşekkür ediyorum. Son 5 yıldır bizlere çocuklarımızın sünnet ettirilmesi konusunda destek oluyorlar. Çerkezköy’ün çocuklarına sahip çıkıyorlar” dedi.

“KIYAFETLERİNİ HEDİYE EDECEĞİZ”

Sünnet operasyonlarının uzman doktorlar tarafından gerçekleştirildiğini kaydeden Akay “Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında bu yıl toplam 310 çocuğumuzu hiçbir karşılık beklemeden sünnet ettirdik. Bu çocuklarımızdan 9’u bazı sağlık problemleri nedeniyle ameliyat ile sünnet oldu. Sünnet olan tüm çocuklarımıza birer adet bisiklet ve sünnet kıyafeti hediye edeceğiz” diye konuştu.

 

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10