Tavla turnuvasında buluştular

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneğinin bu yıl ikinci kez düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği tavla turnuvası Cumartesi günü Butik Tunalı Hotel'in giriş katında gerçekleştirildi.

Çerkezköy 16.07.2018 11:49:00 0
Tavla turnuvasında buluştular

Cumartesi günü gün boyunca devam eden turnuvaya 32 tavla sever katıldı. Oynanan müsabakaların ardından Serkan Çalışır turnuvanın birincisi, Metin Erikler ikinci ve Nurettin Gürbüz ise üçüncü oldu. Karşılaşmaların ardından dereceye girenlere ise ödülleri turnuva tertip komitesi tarafından verildi.

 

 

“GELENEKSEL HALE GETİRDİK”

 

 

Geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdikleri turnuvanın bu yıl ikincini gerçekleştirdiklerini kaydeden Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay” Dernek olarak ilçemizin sosyal kültürel hayatına da canlılık kazandırmak, yenilikler getiriyoruz. Tavla turnuvaları ülkemizin çeşitli yerlerinde çeşitli sivil toplum örgütleri, belediyeler, bağımsız yapılanmalar tarafından da düzenlenmektedir. Biz de dernek yönetimi olarak geçtiğimiz yıl böyle bir karar aldık ve ilkini gerçekleştirdik. Bu yılda geleneksel hale getirip ikincisini gerçekleştirdik. Derneğimiz Çerkezköy’e kültür ve sosyal alanda katkıları devam edecektir. Turnuvaya Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve yönetimi, Samsun Yaşar Doğu Spor Kulübü Başkanı Musa Kavlak katılımda bulundular. Turnuvada centilmence mücadele eden sporcularımızın hepsini kutluyorum” dedi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10