Uygunsuz şezlonglara el koyuldu

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından, Kumbağ Mahallesi sahilinde Süleymanpaşa Belediyesi'nin belirlediği standartlara uymayarak fazladan konulan şezlonglara el koydu.

Süleymanpaşa 16.07.2018 19:36:00 0
Uygunsuz şezlonglara el koyuldu

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri tarafından Kumbağ Mahallesi sahilinde yapılan denetimlerde sahil boyunca izinsiz olarak yüksek fiyatlarla şezlong kiralandığı ve standartların üzerinde yer işgali yapıldığını tespit edildi. Şezlonglara el koymanın yanı sıra şezlong kiralayan kişiler hakkında da işlem yapıldı.

 

 

 

 “KUMBAĞ HER GEÇEN GÜN GÜZELLEŞMEYE DEVAM EDECEK”

 

 

 

Yapılan çalışma hakkında açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, çalışmanın vatandaşların huzuru için olduğunun altını çizerken; “Bugün burada yapılan çalışmada daha önceden yaptığımız denetimlerimizde uyarılara rağmen herhangi bir değişime gitmeyen, yüksek fiyatlarla şezlong kiralayıp fazladan şezlonglarla sahili işgal eden kişiler hakkında işlem yapıldı. Bizler şehrimiz için önemli turizm yerlerinden biri olan Kumbağ’da bu şekilde görüntüler görmek istemiyoruz. Kumbağ her geçen gün güzelleşmeye devam edecek. Yapılan çalışmalarımız da bu doğrultuda.” ifadelerini kullandı. Kumbağ’ın yanı sıra Süleymanpaşa sınırları içinde denetimlerin aralıksız süreceği ifade edildi.

 

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10