18. yıl pastasını birlikte kestiler

Çerkezköy'ün ilk günlük gazetesi, dün 18'inci yaş günü pastasını haber merkezinde kesti. Çerkezköy Haber Gazetesi'ne 8.  Yaş gününde muhabir olarak katılan gazetenin Sorumlu Yaz?

Çerkezköy 16.07.2018 20:09:00 0
18. yıl pastasını birlikte kestiler

Kurulduğu 16 Temmuz 2001’den bu güne kadar, basın meslek ilkeleri ve etik kuralları sınırları içerisinde sadece haber peşinde koşan ve tüm gücünü okuyucularından alan Çerkezköy Haber günlük yayın hayatında 17.yılı geride bıraktı.

 

 

'OKUYUCULARIMIZIN HABER ALMA ÖZGÜRLÜĞÜNÜN TAKİPÇİSİ OLDUK'

 

 

Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla gazetemizin haber merkezinde sade bir kutlama töreni düzenlendi. Törende kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Haber’in imtiyaz sahibi gazeteci Şaban Kardeş ' Çerkezköy Haber daha kurulurken bir ile imza atarak Çerkezköy’ün ilk günlük gazetesi olarak yayın hayatına başladı. Değişen yıllar içinde kendini geliştirerek değişimin öncüsü oldu. İnteraktif okuyucu yorumlarıyla kendin okuyucusunun kontrolüne ve denetimine açan öz güveniyle beğeni topladı.

 

 

Yaptığı haberler ilçede ve bölgede gündem belirlemekle kalmayıp nice manşete taşıdığı haberle de ulusal haber ajanslarının haber kaynağı oldu .İnternet sitesiyle okuyucularına video haber ayrıcalığı ve farkı sundu. Okuyucularımızın haber alma özgürlüğünün takipçisi olduk. Bundan sonra da bu kararlılığımız devam edecektir. Gazetemizin bu günlere gelmesinde emeği geçen eski yeni tüm çalışanlarımıza, Çerkezköy’e kazandırdıkları bu marka için teşekkür ediyorum. Hızla gelişen ve değişen Çerkezköy’ün değişimine bir nebze de olsa destek ve katkıda bulunduysak bundan mutluluk duyarız.

 

 

Okurların istek ve beklentilerini her zaman her şeyin önünde tutan, bütün gücünü halktan ve birikimini okurdan alan Çerkezköy Haber ailesi olarak bu günlere gelmemizi sağlayan kıymetli okuyucularımıza değerli idari ve mülki amirlerimize, basınımızın güzide temsilcisi meslektaşlarımıza ve dünden bugüne isimsiz kahramanlarımıza Haber ailesi olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

SERVİS ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

 

Gazetenin Yazı İşleri Müdürü Faik Onur Kaya da konuşma gerçekleştirerek “Çerkezköy’ün ilk günlük gazetesinde her gün doğru, ilkeli, tarafsız ve hızlı haberi üretmenin ve Şaban Kardeş gibi zorlu bir insanla bu kadar uzun yıllar çalışmanın zorluğunu böyle günlerde atıyoruz. Biz yaptığımız haberi de, haberciliği de birilerine hizmet etmek için değil, halka hizmet için, halka hizmetin de Hakk’a hizmet olduğu bilinciyle mesleğimizi icra ediyoruz. İlk günkü felsefe ve ilk günkü aşkla muhabir olarak başladığım Çerkezköy’ün ilk göz bebeği, 24 saat uyumayan gözü Çerkezköy Haber’in yazı işlerinde olmanın sorumluluğu ve bilinciyle okurlarımıza günlük, anlık, sıcak haberi üreterek meslek ahlak ve kriterleri çerçevesinde servis etmeye devam edeceğiz. Bizi bu günlere getiren saygın okurlarımıza, isimsiz kahramanlarımıza, her şeyden önemlisi anlayışlarıyla her daim yanımızda olan ailelerimize sonsuz teşekkürü borç biliriz” dedi.

 

 

Haber/Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10