Kapaklıspor'a İstanbul'dan golcü

Transfer çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Tekirdağ Süper Amatör Lig takımlarından Kapaklıspor golcü oyuncu Özgün Şala ile anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezon Bölgesel

Kapaklı 17.07.2018 19:02:00 0
Kapaklıspor

Yeni sezon öncesi Teknik Direktör Faruk Kuzu ile anlaşan Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor forvet oyuncusu Özgün Şala’yı transfer etti.

 

 

“HAYIRLI OLSUN”

 

 

Önceki gün kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde konuşan Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı “ Yeni sezonda güçlü Kapaklıspor’u kurmak için kollarımızı sıvadık. Teknik Direktörümüz Faruk Kuzu’nun ve transfer komitemizin doğrultusunda golcü oyuncu Özgün Şala’yı transfer ettik. Oyuncu geçen yıl İstanbul Süper Amatör’de gol kralı oldu. Kapaklıspor olarak bu sezon şampiyonluğun favorisiyiz. Transferin iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Kapaklıspor’a transfer olduğu için mutlu olduğunu kaydeden 25 yaşındaki oyuncu, Kapaklıspor’u şampiyon yapmak için futbolcu kardeşleriyle elinden gelen çabayı göstereceğini ifade etti.

 

 

GEÇEN YIL GOL KRALI OLDU

 

 

20 Ekim 1993 İstanbul doğumlu oyuncu futbola Damlaspor’da başladı. Sırasıyla Medipol Başakşehir, Kadırgaspor, Çengelköyspor, Bakırköyspor, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Karsspor, Davutpaşaspor ve son olarak da İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Leventspor’da top koşturdu. Geçtiğimiz sezon 27 golle gol kralı olarak sezonu tamamlayan ve bir çok kulübün transfer listesinde yer alan 1.90 boyu ve güçlü fiziği ile dikkat çeken oyuncu 2018-2019 sezonunda Kapaklıspor’da ter dökecek. U-21 Ligi, Bölgesel Gençlik Geliştirme Ligi ve Bölgesel Amatör Ligde de 63 maça çıkan oyuncu 18 gol attı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10