Karacan: Havalimanı için destek sağlayacağız

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş ile AK Parti İl ve ilçe teşkilat üyeler

Çorlu 18.07.2018 13:17:00 0
Karacan: Havalimanı için destek sağlayacağız

Önceki gün gerçekleşen ziyarette AK Partili heyet Oda Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve meclis üyeleri tarafından karşılandı.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’a ve AK Parti Teşkilat Üyelerine gerçekleşen ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Gerçekleşen seçimlerin ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ederim. Bizler odamız ve bölgemiz için tüm kurum ve kuruluşlar, oda - borsalar ve STK’lar ile Trakya Havalimanı’nın işlevselliğini artırmak için çalışıyoruz. Sefer sayılarının artması, farklı bölgelere seferlerin düzenlenmesi konusunda istişarelerimiz devam ediyor. Çorlu Havalimanı’nın Trakya Havalimanı olarak tüm bölgeye ve çevresine hizmet etmesini amaçlıyoruz. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’ı ve AK Parti Heyetini odamızda ağırlamaktan dolayı son derece mutluyuz. Bizler seçildiğimiz günden beri odamız ve bölgemizin yararına olacak faaliyetler yürütüp projeler üretiyoruz. Bu konuda Tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte hareket ederek çalışıyoruz. Geride bıraktığımız seçimin tüm ülkemiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.

 

 

“SİZLERİ TEBRİK EDİYORUM”

 

 

Çorlu’nun öneminden bahsederek konuşmasına başlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan; “Trakya’nın en önemli konumunda bulunan Çorlu, Türkiye’de ki en büyük ilçelerin başında geliyor. Böyle büyük bir yerde sanayinin ve ekonominin kalbi olan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nı faaliyetlerinden ötürü tebrik ediyorum. Havalimanı’nın işlevselliğini artırmak ve hacmini büyütmek için elimizden gelen desteği vereceğiz. Geride bir seçim süreci bıraktık. Bu süreçte bizlere desteğini esirgemeyen halkımıza teşekkür ederiz. Yeni bir dönem başlıyor. Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi. Ziyaret sonunda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan tarafından oda üyelerine Türkiye Büyük Millet Meclisi Plaketi hediye edildi.

 

 

Haber/Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10