Son güne kalmayın

Ergene Belediyesi tarafından vatandaşların Ergene Belediyesi'ne ait vergi borçlarına yönelik yapılandırma fırsatı sunulduğu açıklandı. Yapılan yazılı açıklamada yapılandırma için son tarihi

Ergene 18.07.2018 18:01:00 0
Son güne kalmayın

7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yapılandırılmasına ilişkin kanun hakkında yapılan açıklamada Ergene Belediyesine ait vergi borcu bulunan (idari para cezaları hariç) vatandaşların, borçlarının yapılandırılacağı ve borçların 6 aydan 18 aya kadar taksitlendirileceği belirtilirken gecikme faizinin alınmayacağı kaydedildi.

 

 

SON GÜN 31 TEMMUZ

 

 

Borçların gecikme ve cezalardan kaynaklanan artışlarının yeniden değerlendirilerek yapılandırılacağı bildirildi. Borç ödeme işlemlerinin veznelerde yoğunluk yaşanmaması için son güne bırakılmaması konusunda vatandaşlara uyarıda bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Kanun hükümlerine göre yapılandırılan alacak tutarının peşin ve taksitle ödenmesi imkanı getirildiğini açıkladı. Yüksel, Başvurularını yapmayan vatandaşların kanunun öngördüğü şekilde hukuki yaptırımla karşı karşıya kalmaması adına, borçluların 31 Temmuz tarihine kadar Ergene Belediyesi'ne gelerek yapılandırma başvurusunda bulunması gerektiğini ifade etti.

 

Haber: Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10