Bölgede alışveriş yapmayan tüketiciyi bölgeye getireceğiz

Çorlu Kaymakamlığı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Belediyesi, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile Sivil Toplum kuruluşlarının ortaklaşa desteklediği,  Çorlu Alışveriş Fuarı 30 Tem

Tekirdağ 20.07.2018 16:10:00 0
Bölgede alışveriş yapmayan tüketiciyi bölgeye getireceğiz

Bu kapsamda düzenlenen Çorlu Alışveriş Fuarı tanıtım toplantısının ilki önceki gün Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu’nda yapıldı. Toplantıya Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Hülya Perin, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkan Yardımcısı Umut Güngör, Çorlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ertan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri ve KOSGEB Tekirdağ Çorlu Müdür Vekili İsmail Taha Çeykel ve AVM’lerin temsilcileri Esnaf Odaları, katıldı. 

 

 

ÇORLU TÜRKİYE’NİN EN KIYMETLİ İLÇELERİNDEN BİRİ

 



Toplantının açılış konuşmasını Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç yaptı. 30 Temmuz – 5 Ağustos arasında gerçekleşmesi için herkesin birlik olduğu Çorlu Alışveriş Fuarı’nın (ÇAF) Çorlu ve bölge için ekonomik anlamda pozitif etkiler yaratacağını kaydeden Kılıç; ‘’ Görev yaptığımız süre boyunca kalıcı işler başarmak istedik. Buda onlardan bir tanesi. Çorlu Türkiye’nin en kıymetli ilçelerinden biri. 55 ilden büyüğüz. Nüfusu, Ticareti ve Sanayisi ile Çorlu’yu layık olduğu yere getirmek bizlerin elinde. Belli noktalarda bir araya gelmek gerekiyor. Bu fuara sadece yurt içinden değil yurtdışından da katılımcı gelmesi için uğraşıyoruz. Bu konuda kurum ve kuruluşlar ortak hareket ediyor. Bunun bir başlangıç olmasını ve daha büyüklerinin ileriki yıllarda yapılmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 

ÇAF UZUN ZAMANDIR DÜŞÜNÜLEN PROJELERDEN BİR TANESİYDİ

 

 

Kılıç’ın ardından konuşan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Hülya Perin; “ÇAF uzun zamandır düşünülen projelerden bir tanesiydi. Birçok ortak kurumla birlikte hareket ediliyor., Belediye olarak içinde olmamızın sebebi Çorlu’nun tanıtımı ve ticari anlamda Çorlu’ya büyük katkı sağlayacağını düşündüğümüz içindir. Birçok girişimciye ulaşıp onlara da destek olacağız. Biz belediye olarak gerek yurt içinde gerekse yurt dışında üzerimize düşen tüm görevleri yapacağız” şeklinde konuştu.

 

 

AMACIMIZ BÖLGEDE ALIŞVERİŞ YAPMAYAN TÜKETİCİYİ BÖLGEYE GETİRMEK

 

 

Çıkış amaçlarının bölgede alışveriş yapmayan tüketiciyi bölgeye getirmek olduğunu kaydeden Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan da; ‘’Bu noktada şansımız var. Bölgemizde tarım fuarı gerçekleşecektir. Bu fuara yaklaşık 150 bin insan geliyor. Bizim yapmış olduğumuz çalışmayla birlikte 300 bin kişinin katılmasını bekliyoruz. Bu fuarda gıda, tekstil, oyuncak gibi farklı sektörler  bir arada bulunacaktır. Stant açacak firmalar KOSGEB’ten destek alacaklar. Bu desteğin son başvuru tarihi 24 Temmuz’dur. Bu proje ilk olacak bundan sonraki her sene üzerine koyarak devam edecektir. Balkan ülkelerinden buraya ziyaretçi çekebilmek için çalışmalarımız sürmektedir” şeklinde konuştu. Toplantı görüş, öneri ve soru – cevap şeklinde sona erdi.

 

 

Haber: Mayil SEYMEN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10