Rota Sigorta Azcanlar Sokak'ta açıldı

Rota Sigorta Gazi Mustafa Kemal Haşa Mahallesi Azcanlar Sokak üzerinde bulunan iş merkezinde geniş bir katılımla açıldı.

Çerkezköy 20.07.2018 16:28:00 0
Rota Sigorta Azcanlar Sokak

Açılışa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan vekili Ercan Tanışık, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin ile Keleş ailesinin yakınları katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Çerkezköy nüfusuyla birlikte her geçen gün büyüyor. Bu büyüme paralel olarak işletmelerde açılıyor. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Rota Sigorta’nın bölgeye ve Çerkezköy halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

 

Açılışına katılan misafirleriyle yakından ilgilenen Rota Sigorta sahibi Duygu Keleş “ İşletme mezunuyum ve girdiğimiz sınavlarda yeterlilik belgesini aldıktan sonra eşimin desteği ile Rota Sigortayı açtık. Şirketimizde trafik, kasko, işyeri sağlık hizmetleri vereceğiz. Birkaç ay sonra da bireysel ve hayat sigorta işlemleri de gerçekleştireceğiz. Bugün açılımıza katılarak bizleri onurlandıran protokol üyelerine ve vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10