4. Süt Şenliğinde gönüllerince eğlendiler

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü ile Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından çocuklara sütü sevdirmek ve süt içme alı

Tekirdağ 22.07.2018 16:04:00 0
4. Süt Şenliğinde gönüllerince eğlendiler

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü ile Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından çocuklara sütü sevdirmek ve süt içme alışkanlığını kazandırmak amacıyla  4. Süt Şenliği düzenlendi.

2 BİN KİŞİ KATILDI

Marmaraereğlisi sahil alanında düzenlenen ve içeriğinde birbirinden renkli etkinliklerin yer aldığı programa katılan yaklaşık 2 bin kişi gönüllerince eğlendi. Etkinlikler kapsamında halat çekme yarışması, süt bıyığı yarışması, süt içme yarışması, müzikli sandalye kapmaca oyunu, kutu kutu pense oyunu ve survivor parkuru gibi birçok eğlenceli aktivite düzenledi. Etkinlikler eğlenceli anlara sahne olurken, katılımcılara dondurma, süt, peynir, patlamış mısır, pamuk helva ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

ÇOCUKLAR ÇOK EĞLENDİ

Etkinlikte çocuklarının çok eğlendiğini belirten aileler Başkan Uyan’a ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür etti. Uyan etkinlik sonrası sahil alanında stant açan esnafı da ziyaret ederek bol kazançlar diledi. 

Haber: Sevay KARDEŞ

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10