Kapaklıspor transfere doymuyor

Tekirdağ Süper Amatör Ligde bu yıl şampiyonluk olmak için kolları sıvayan Kapaklıspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kapaklıspor geçtiğimiz sezon takımın kaptanlığını yapan

Tekirdağ 24.07.2018 11:54:00 0
Kapaklıspor transfere doymuyor

Tekirdağ Süper Amatör Lig takımlarından Kapaklıspor bir yandan dış transfer çalışmaları sürerken, bir taraftan da iç transfere de ağırlık verdi.

 

 

İKİ OYUNCUYU TRANSFER ETTİ

 

 

Kapaklıspor 2018-2019 sezonu transfer çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Transferde ince eleyip sık dokuyan Kapaklıspor iç ve dış transferde iki oyuncu ile anlaştı. Kapaklıspor geçtiğimiz sezon takımın kaptanlığını yapan ve şampiyonlukta büyük emeği olan Tezcan Karabulut ve Saray Belediyespor’dan Burak Güngör ile anlaşma sağladı. Her iki oyuncu da imza töreninde yaptıkları konuşmada Kapaklıspor’da oynayacakları için heyecanlı olduklarını kaydederek, Kapaklıspor’u şampiyon yapmak için var güçleriyle çalışacaklarını kaydetti.

 

 

TEZCAN KARABULUT KİMDİR?

 

 

19 Ocak 1988’de Almanya Gelsenkirchen’de dünyaya gelen tecrübeli oyuncu SC Hassel U-17 Takımında futbola başladı. Daha sonra RW Essen u-17’ye transfer olan oyuncu bir yıl sonra tekrar eski takımına geri dönüş yaptı. 2007 yılında M.Gladbach’ın ikinci takımına transfer olan oyuncu daha sonra Goslarerer, Babelsberg, LSK Hansa takımlarında top koşturdu. 2015 yılında Türkiye’ye dönüş yapan oyuncu Etimesgut Belediyespor’da top koşturdu. Daha sonra Çerkezköy 1911’ e transfer olan orta saha oyuncu 2017 yılında da Tekirdağ Süper Amatör Lig takımlarından Kapaklıspor’a transfer olmuştu.

 

 

BURAK GÜNGÖR KİMDİR ?

 

 

15 Şubat 1992’de dünyaya gelen orta saha oyuncusu Burak Güngör Hasköyspor’da futbola başladı. Oyuncu daha sonra sırasıyla Çanakkale Dardanelspor, Okmeydanı Fetihspor, Dikilitaşspor, Fenerköyspor’da top koşturdu. 2013 yılında Geliboluspor’a transfer olan oyuncu bir sezon sonra Çerkezköyspor’a transfer olmuş ve daha sonra ise Keşanspor’a transfer olmuştu. Babaeskispor, Gemlikspor, Arnavutköy Belediyespor, Anamur Belediyespor ve Zara Ekincisopr macerasının ardından oyuncu geçtiğimiz sezon Saray Belediyespor’da oynamıştı. Oyuncu DSGL liginde 5, Bölgesel Gençlik Geliştirme liginde 15 ve Bölgesel Amatör Ligde 62 karşılaşmaya çıkarken, beş gol attı.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10