Kazanan dostluk oldu

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay 24 Temmuz basın bayram anısına Çerkezköy ve Kapaklı'da görev yapan basın mensuplarıyla halı maçında buluştu. Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde yoÄ?

Çerkezköy 24.07.2018 12:00:00 0
Kazanan dostluk oldu

24 Temmuz basın bayramı etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Belediyesinden oluşan futbol takımı ile gazetecilerden oluşan takım karşı karşıya geldi. Futbol adına her şeyin sahaya yansıdığı, karşılıklı gollerin atıldığı karşılaşmada ise kazanan yine dostluk oldu.

 

 

GAZETECİLER İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADI

 

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, belediye basın birimi ve diğer birimlerden yer alan takım ile Çerkezköy ve Kapaklı’da görev yapan basın mensupları önceki akşam 29 Ekim Spor Kompleksinde bulunun çim sahada karşı karşıya geldi.  Maça etkili başlayan gazeteciler ilk dakikalarda bulduğu golle öne geçmesini bildi. İlk devrenin ilerleyen bölümlerinde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın takımı geliştirdiği ataklarda kaleci Hüseyin’i geçemedi. Karşılaşmanın ilk devresinin ilerleyen bölümlerinde bir gol daha bulan gazeteciler ilk devreyi 2-0 önde tamamladı.

 

 

BAŞKAN AKAY YILDIZLAŞTI

 

 

Yoğun yağış altında oynanan karşılaşmanın ikinci devresinde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın takımı ağır bastı.İlk devre oynadığı futbolu ikinci devre sahada yansıtamayan basın mensupları karşısında rakip takım bulduğu gollerle öne geçmesini bildi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın 3 gol atarak yıldızlaştığı karşılaşma 8-2 sonuçlanırken, karşılaşma sonunda ise her zamanki gibi dostluk kazandı.

 

 

SELFİE PAYLAŞTI

 

 

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarını tek tek tebrik eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay günün adına da sosyal medya hesabından selfie paylaştı. Akay’ın ‘Gazeteciler günü arifesinde fark oldu’ paylaşımının ardından Çorlu’da görev yapan basın mensupları da ‘ Çorlu ve Çerkezköy basını arasında dostlarımızla maç düzenleyelim. Siz ön ayak olun. Tekirdağ’ın en büyük iki ilçesinin basını ve belediye başkanları da basın mensuplarıyla kadroda olsun’ teklifinde bulundu. Yüzlerce beğeni alan bu fotoğrafın altına atılan yoruma sıcak bakan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a ‘Başkanım hazır mısın?” sözüyle gönderme yaptı.

 

 

Haber/Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10