Optimed ailesi de basın bayramını kutladı

Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Çerkezköy Haber Gazetesi'ni ziyaret etti.

Çerkezköy 25.07.2018 16:23:00 0
Optimed ailesi de basın bayramını kutladı

 

Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Çerkezköy Haber Gazetesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Çalışkan’a Optimed Hastanesi kurumsal iletişim ve pazarlama uzmanları Nuran Başyurt ve Metin Demirtaş da eşlik etti.

BENZERLİK VAR

Ziyarette konuşan Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan; ‘’ Basındaki insanlarla bizimkiler arasında çok benzerlik var. Biz birebir insanlarla bir aradayız. O yüzden bir sağlıkçı olarak, basındaki arkadaşlarımızın güzel bir şekilde bu mesleklerini yapmalarını, rahat bir şekilde kamuoyunu haberdar etmelerini diliyoruz. Çünkü bizim gibi geceleri, gündüzleri yok. 7 gün 24 saat 365 gün çalışıyoruz. Tabii bir sürü genç insanlar da bu mesleğe girerek gönül veriyorlar. Herkesin gönlüne göre olsun. Bütün Optimed ailesi adına mutlu ve huzurlu bir çalışma hayatı diliyor, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nızı kutluyoruz’’ dedi.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazeteci Şaban Kardeş de Optimed ailesine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10