''Öncelikli hedef üreticinin daha çok kazanması''

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi işbirliğinde hizmete sunulan Tekirdağ Birlik Yem A.Ş. Fabrikası, Tekirdağ geneli mahallelerdeki kalkınma kooperatiflerine destekleri devam ediyor.

Tekirdağ 25.07.2018 17:50:00 0

Tekirdağ Birlik Yem A.Ş. fabrikasından düzenli olarak yem alışverişi yapan kalkınma kooperatiflerine Tekirdağ Birlik Yem A.Ş tarafından üretici hemşerilerimize destekler veriliyor. Yapılan destekler kapsamında; Pirinççeşme, Bağpınar, Güneşli Mahalleleri Kalkınma Kooperatiflerine otomatik köpüklü yıkama makinası, Kozyörük Mahallesi Kalkınma Kooperatifine yem ezme makinası, Gözsüz Mahallesi Kalkınma Kooperatifine alınan yem ezme makinasına maddi olarak %80 destek, Hasköy Mahallesi Kalkınma Kooperatifi süt toplama merkezine jeneratör, bürosuna yazıcı ve bilgisayar, Deveci Köy Mahallesi Kooperatifi yem depolarına maddi destek, Balabancık ve Aksakal Mahalleleri kooperatifleri için yem depolarının bakımına maddi destek yapıldı.

 

 

ÜRETİCİLERİMİZE DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYORUZ

 

 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, desteklerin devam edeceğini ifade ederek; “Malkara Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman çiftçimizin ve üreticimizin yanındayız. Faaliyete geçirdiğimiz ve kamu adına üretim yapan Tekirdağ Birlik Yem Fabrikamız yem fiyatlarının artmasına karşı üreticiyi kollayan bir sigorta görevi görmektedir. Para kazanma amacından ziyade, üreticinin daha çok kazanmasını öncelikli hedef olarak belirleyen Tekirdağ Birlik Yem A.Ş. kurulduğu günden bugüne üreticilerimize destek olmaya devam ediyor’’ şeklinde konuştu.

 

 

 

Haber: Sevim BOZKURT

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10