Kumbaralar ile kitap ve oyuncak toplanacak

Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından faaliyete geçirilen "Kitap ve Oyuncak  Kumbarası" projesi kapsamında ilçenin farklı noktalarında kurulan kumbaralar ile topla

Kapaklı 25.07.2018 18:25:00 0
Kumbaralar ile kitap ve oyuncak toplanacak

Kitap ve Oyuncak Kumbaraları Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlık Önü, Sanayiciler İlkokulu Önü, İrfan Fatma Mandalı İlkokulu Karşısı, Karaağaç Meydan, Yıldızkent Aile Sağlığı Merkezi Yanı noktalarına konuldu.

 

 

 HALKIMIZIN KATILIMIN YÜKSEK OLACAĞINA İNANIYORUZ

 

 

Kumbarada ihtiyaç sahibi kişilerin kullanabilmesi için tekrar kullanılabilir kitap ve oyuncaklar toplanacağını dile getiren belediye yetkilileri; “Şehrin belli noktalarına yerleştirilmiş olan kitap ve oyuncak toplama kumbaraları ile sosyal belediyecilikte bir projemizi daha Kapaklımıza kazandırdık. Amacımız sadece yol ve alt yapı oluşturmak veya farklı bir görsellik oluşturmaktan daha öte sosyal ve kültürel projeleri hayata geçirmek, hem de hayatı kolaylaştıracak alt yapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürmektir, Kapaklı halkımızın hak ettiği bir geleceği inşa etmektir. Vatandaşlarımızın bu kumbaraya atacakları kitap ve oyuncaklar ihtiyacı olan çocuklarımız ve gençlerimize teslim edilecek. Sosyal ve kültürel bağları güçlendirecek bu projemize halkımızın katılımın yüksek olacağına inanıyoruz’’ şeklinde konuştu.

 

 

Haber: Esengül ÖZDEMİR

 

    

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10