19 zabıta memuru yemin etti

Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan 2016/2 KPSS sınavı yerleştirme sonucuna göre aday memurluk sürecini başarı ile tamamlayan 19 zabıta memuru için yemin tö

26.07.2018 15:46:00 0
19 zabıta memuru yemin etti

ŞUBE MÜDÜRLERİ DE KATILDI

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplantı Salonunda düzenlenen yemin törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Ünsal, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkan V. Recai Suvari, Zabıta Dairesi Başkanı Hasan Bayram, Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral ve şube müdürleri katıldı.

 

 

YEMİN BELGELERİ İMZALANDI

 

 

Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan 2016/2 KPSS sınavı yerleştirme sonucuna göre, 19 Zabıta Memuru personeli Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday memur olarak atandı. Temel, Hazırlayıcı ve Staj Eğitimleri'ne katılarak başarılı olan zabıta memurları için tören düzenlendi. Düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayarak, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Ünsal’ın konuşması ile devam etti. Fatih Ünsal’ın konuşmasının ardından zabıta memurlarının yemin etmesi, Atatürk rozetleri takdim edildi. Düzenlenen tören, yemin belgelerinin imzalanması ile sona erdi.

 

 

Haber: Esengül ÖZDEMİR

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10