İzinsiz kullanılan deniz bisikletlerine el koyuldu

Süleymanpaşa'ya bağlı Kumbağ Mahallesi'nde daha önce izinsiz olarak deniz bisikleti kiraladığı tespit edilen işletmelere faaliyetlerini sonlandırmaları için uyarıda bulunuldu. Süleymanpaşa Bele

Süleymanpaşa 27.07.2018 16:16:00 0
İzinsiz kullanılan deniz bisikletlerine el koyuldu

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile Sahil Güvenlik Komutanlığı işbirliğiyle sayfiye yeri olan Kumbağ Mahallesi’nde plajlarda yapılan denetlemede izinsiz işletilen deniz bisikletlerine el koyuldu.

 

 

DAHA ÖNCE UYARIDA BULUNULDU

 

 

Daha önce Kumbağ Mahallesi’nde izinsiz olarak deniz bisikleti kiraladığı tespit edilen işletmelere faaliyetlerini sonlandırmaları için uyarıda bulunulduğu, yapılan denetimlerde uyarıları dikkate almayan işletmelerin deniz bisikletlerine el koyulduğu kaydedildi.

 

 

YETKİLİLER AÇIKLAMA YAPTI

 

 

Konu İle ilgili açıklama yapan Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri; “Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesine bağlı Kumbağ Mahallesi’nde sahilde işletilen deniz bisikletlerinin Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürlüğünden gerekli izin belgeleri olmadan faaliyet gösterdikleri tespit edildi. İzinsiz çalışan işletmeler, gerekli izinlerin alınması ya da faaliyetlerin durdurulması konusunda uyarıldı. Ancak Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı işbirliği ile yapılan denetlemelerde uyarıları dikkate almadan faaliyetlerini sürdüren işletmelerin bulunduğu tespit edildi. Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Süleymanpaşa Zabıta Müdürlüğünün ortak çalışmaları sonucu izinsiz olarak işletilen deniz bisikletlerine el konularak Yediemine teslim edildi’’ şeklinde konuştu.

 

 

Haber: Esengül ÖZDEMİR

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10