Çok amaçlı salon inşaatı devam ediyor

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin gelişmesi amacıyla başlatılan ve 13 Haziran'da temeli atılan Türkmenli Mahallesi Kültür Merkezi inşaatının kaba

Marmara Ereğlisi 30.07.2018 17:34:00 0
Çok amaçlı salon inşaatı devam ediyor

Çok amaçlı Kültür Merkezi’nde yürütülen çalışmalar kapsamında kaba inşaatta iki ay içerisinde ikinci kata kadar gelindiğini ifade eden Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan; ‘’Yaklaşık 2 Milyon TL. yatırım bedeli olan Kültür Merkezi projesi içerisinde sağlık merkezi, muhtarlık, nikâh salonu, düğün salonu, kafeterya ve teras katı olmak üzere mahalle sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde tasarlandı’’ dedi.

 

 

KÜLTÜR SARAYLARININ TEMELLERİNİ ATTIK

 

 

Uyan, merkezin mahalle sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri şekilde tasarlandığını ifade ederek;  “İlimizin büyükşehir statünse kavuşmasıyla köyden mahalleye dönen yerleşim yerlerinin ihtiyaçlarını belirledik. İhtiyaçlarımız arasında en önemlisi olan kültür saraylarının temellerini attık. İki ay gibi kısa bir sürede kaba inşaatımızda ikinci kata kadar gelindi. İnşaatımız kısa süre içerinde tamamlanacak. Çeşmeli ve Türkmenli Mahallelerimizde temeli atılan Kültür Merkezlerimizle ilçemizin ve köyden mahalleye dönüşen tüm yerleşim yerlerimizin gelişmesini sağlayacağız’’ dedi.

 

 

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10