Çorlu Alışveriş Fuarı'nın açılış töreni yapıldı

Çorlu Kaymakamlığı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Belediyesi ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile diğer odaların öncülüğünde bu yılkı ilki düzenlenen  Çorlu AlışveriÅ?

Tekirdağ 31.07.2018 14:21:00 0
Çorlu Alışveriş Fuarı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün, AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Mustafa Şentop, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Tekirdağ Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Bulgaristan Edirne Başkonsolosu Vassil Valchev, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Siyasi Parti Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

 

 

TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

 

 

Çorlu Belediyesi önünden Fuar Alanına gerçekleşen yürüyüş ile başlayan törende İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Tören; açılış konuşmaları, korteje katılan ekiplere teşekkür plaketi verilmesi ve kurdele kesimi ile son buldu.  

 

 

BULGARİSTAN'IN ÜNLÜ SANATÇILARINDAN TONY STORARO SAHNE ALDI

 

 

Çorlu Alışveriş Fuarı ve Tarım Fuarı'nın ilk gecesinde Bulgaristan'ın ünlü sanatçılarından Tony Storaro sahne aldı. Yaklaşık iki saat süren konserde, Bulgar sanatçının arkadaşı olan fantazi müziğin sevilen sesi Cengiz Kurtoğlu da sürpriz yaparak sahneye çıkıp sevilen şarkılarından söyledi. Konsere katılanlar ham Kurtoğlu, hem de Bulgar sanatçı Storaronun söylediği şarkıları ile doyasıya eğlendi.

 

 

ÇİÇEK VERİLDİ

 

 

Gecede sanatçılara  Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt çiçek vererek, "Bu gece bizlere güzel bir gece yaşattığınız için şahsım ve halkım adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Tony  ile başladık ama  Cengiz Kurtoğlu bizlere çok güzel bir sürpriz yaptı. Kendisine de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10