Kapaklı'yı birlikte inşa ediyoruz

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı'da Bahçeağıl , Karaağaç ve Pınarça mahallelerinde halı sahaların yapım çalışmalarına başlandı. 

Kapaklı 1.08.2018 16:37:00 0
Kapaklı

 

++++

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı’da Bahçeağıl , Karaağaç ve Pınarça mahallelerinde halı sahaların yapım çalışmalarına başlandı. 

“SPOR YAPARAK GEÇİRECEKLER”

Çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ Gençlerimiz bu ülkenin geleceğine sahip çıkacak mirasımız. Bizim tek gayemiz kentimize görev yaptığımız sürede ne kazandırabiliriz. Gelecek nesillere ne bırakabiliriz. O yüzden de bu tür projelere rutin hizmetlerin yanında önem veriyoruz ki gençlerimiz kahve köşeleri yerine vakitlerini spor yaparak geçirsinler. '' diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Mandalı “ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir ALBAYRAK' tan sözünü almıştık.O da sözünü yerine getirdi bir kez daha kendisine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Vakit kaybetmeden halı sahaları ilçemize kazandırıyoruz. Devamını da yapacağız. 14 mahallemizde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile Kapaklımızı birlikte inşa ediyoruz. Kapaklımıza ve gençlerimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Haber/Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10