Altgeçitler bakımdan geçiyor

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından "Temiz Çevre Temiz Marmaraereğlisi" anlayışıyla altgeçitlerde temizlik ve boyama çalışmaları devam ediyor.

Marmara Ereğlisi 1.08.2018 17:08:00 0
Altgeçitler bakımdan geçiyor

 

++++

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından “Temiz Çevre Temiz Marmaraereğlisi” anlayışıyla altgeçitlerde temizlik ve boyama çalışmaları devam ediyor.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, D-110 Karayolu üzerinde bulunan tüm alt geçitlere yönelik boyama ve temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyor. Sultanköy, Marmaraereğlisi merkez, Dereağzı ve Yeniçiftlik Mahallesi altgeçitlerinde yürütülen çalışmalarda vatandaşların güvenle karşıdan karşıya geçmesi hedefleniyor.

“VATANDAŞIN CAN GÜVENLİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ”

Tüm altgeçitlerde temizlik ve boyama çalışmalarının yürütüldüğünü kaydeden Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan; “İlçemiz genelinde tüm altgeçitler temizlenerek boyanıyor. Vatandaşlarımızın can güvenliğini tehlikeye sokmamaları için altgeçitleri kullanmaları gerekmektedir. Bizler de vatandaşlarımız için büyük önem taşıyan altgeçitlerde temizlik ve boyama çalışması yaparak vatandaşlarımızı altgeçitleri kullanmaya davet ediyoruz. “dedi.

Haber/Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10