Bahçeli Camii'nin bakım ve onarımı yapılıyor

Çerkezköy'de bulunan camilerin bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Bahçeli Camii'nde yapılan çalışmalarda minarenin uç kısmının biraz uzun yapılmış olması nedeniyle aş?

Çerkezköy 2.08.2018 15:59:00 0
Bahçeli Camii

 

Çerkezköy’de bulunan camilerin bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Bahçeli Camii’nde yapılan çalışmalarda minarenin uç kısmının biraz uzun yapılmış olması nedeniyle aşırı rüzgarlı havalarda bu kısmın zarar görmemesi amacıyla yirmi santimlik bir kısaltma yapılacağı ifade edildi.

 

Çerkezköy’de bulunan camilerin bakım ve onarım çalışmaları kapsamında yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Yıldırım Beyazıt Mahallesi Namık Kemal Bulvarı 4 Yol Kavşağı’nda bulunan Bahçeli Camii’nin bakım ve onarımının yapıldığı belirtildi.

CAMİNİN KUBBESİ DE YENİLENDİ

Edinilen bilgiye göre Bahçeli Camii’nin boya badana işleri başta olmak üzere kubbesi, kubbe dışındaki saç kaplaması ve minaresinin dış kaplamasının yenilendiği ifade edildi. Minarenin uç kısmının biraz uzun yapılmış olması nedeniyle aşırı rüzgarlı havalarda bu kısmın zarar gördüğü ifade edilerek, hasar görmemesi nedeniyle yirmi santimlik bir kısaltma yapılarak yeniden yapılacağı belirtildi. Mahalle sakinleri Bahçeli Camii’nde devam eden bakım ve onarım çalışmalarının memnunlukla karşıladıklarını dile getirdiler.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10