Kapaklıspor sahaya indi

Tekirdağ Süper Amatör Lig takımlarından Kapaklıspor 2018-2019 sezonu öncesi Teknik Direktör Faruk Kuzu yönetiminde top başı yaptı. Bu yıl hedeflerinin Bölgesel Amatör Lig olduğunu kaydeden Kapaklıspor Ba?

Kapaklı 3.08.2018 17:58:00 0
Kapaklıspor sahaya indi

Tekirdağ Süper Amatör Lig takımlarından Kapaklıspor yeni sezon hazırlıklarına kulüp tesislerinde başlarken, Teknik Direktör Faruk Kuzu da takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Antrenman öncesi Teknik Direktör Faruk Kuzu futbolcularla bir süre konuşurken, daha sonra oyuncular düz koşu ile antrenmana devam etti. Antrenmanda yer alan Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı ve yönetim kurulu üyeleri kazasız belasız bir sezon dileğinde bulundu. İlk antrenmanda takımın yeni transferleri de yer alırken takım düz koşunun ardından açma-germe hareketleri yaparak ilk çalışmasını tamamladı.

 

 

HEDEF BAL

 

 

Hedeflerinin Bölgesel Amatör Lig olduğunu kaydeden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı“ Kapaklıspor olarak 2018-2019 için topbaşı yapmış bulunuyoruz. Aramıza yeni katılan Teknik Direktör Faruk Kuzu ve futbolcu kardeşlerimizin uyum içinde bir sezon geçireceğine inanıyorum. Hedefimiz geçtiğimiz yıl kapısından döndüğümüz Bölgesel Amatör Lige çıkmaktır. Hocamıza ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Yeni sezonun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

 

BOLU KAMPI 10 GÜN OLACAK

 

 

Takımın Bolu’da 10 günlük kamp yapacağını kaydeden Dükanlı“ 20 Ağustos’a kadar hazırlıklarımızı Kapaklı’da sürdüreceğiz. Kurban Bayramı tatilinin ardından 28 Ağustos’ta Bolu’ya ikinci etap çalışmaları için gideceğiz. 10 günlük kampta en az 3 hazırlık maçı yapmayı hedefliyoruz” dedi.

 

 

İDDİALI TAKIM KURDUK

 

 

Bu sezon iddialı bir takım kurduklarını kaydeden Kapaklıspor Teknik Direktörü Faruk Kuzu “ Başlayacak olan yeni sezonda amacımız takımımızı bir üst lig olan Bölgesel Amatör Lige çıkarmaktır. Bu sezon şampiyonluk yolunda önemli transferler yaptık. Bunun yanı sıra alt yapımızı da güçlendirdik. Kulüp Başkanımız Hasan Dükanlı ve yönetim kurulu üyelerimize de desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Bu sezon büyük efor sarf ederek Kapaklıspor’u Bölgesel Amatör Lige çıkartacağız” dedi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10