Serinlemek için girdiği denizde boğuldu

Kırklareli Vize ilçesinde bulanan Panayır iskelesi plajında serinlemek için denize giren bir kişi, tüm uyarılara rağmen dalgalı denizde yüzmek isterken boğuldu.

Ergene 6.08.2018 21:16:00 0
Serinlemek için girdiği denizde boğuldu

Kıyıköy Jandarma Komutanlığı yetkililerinin denizin dalgalı oluşu nedeniyle denize girilmemesi yönünde yaptığı uyarılara rağmen üç arkadaşıyla birlikte Panayır iskelesinde denize giren 33 yaşındaki Zafer Yamak bir süre sonra çırpınmaya başladı. Gözden kaybolan Yamak’ın boğulduğunu görenler durumu hemen ekiplere bildirdi. Sahil güvenlik dalgıçları tarafından bulunan 33 yaşındaki Zafer Yamak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

 

İSTANBUL ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

 

 

Hayatını kaybeden Yamak’ın cenazesi Vize nöbetçi Cumhuriyet Savcısının yaptığı ilk otopsinin ardından Vize Devlet Hastanesine oradan da İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. İstanbul’dan arkadaşlarıyla geldiği öğrenilen 33 yaşındaki Zafer Yamak’ın ölüm haberini duyan yakınları sinir krizi geçirirken, Vize İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Evli ve iki çocuğu öğrenilen Yamak’ın cenazesinin ise Giresun Eynesilde defnedileceği öğrenildi.

 

 

Haber: Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10