Yılancı: Çıtayı yukarıya taşıma zamanı geldi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Spor Kulübü Başkanı Nedim Yılancı, beraberindeki Bayan Basketbol Takımı antrenör ve oyuncularını makamında ağırladı.  Çerk

Çerkezköy 7.08.2018 15:44:00 0
Yılancı: Çıtayı yukarıya taşıma zamanı geldi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Spor Kulübü Başkanı Nedim Yılancı, beraberindeki Bayan Basketbol Takımı antrenör ve oyuncularını makamında ağırladı.  ZiyaretteÇerkezköy Belediye Spor Kulübü Başkanı Nedim Yılancı ve Çerkezköy Belediye Spor Kulübü Bayan Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ercan Çete yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

 

ZAMANLA HEDEFLERİ BÜYÜTEREK ÜST LİGLERE ÇIKIP MÜCADELE EDECEĞİZ

 

İlk olarak konuşan Kulüp Başkanı Nedim Yılancı, Çerkezköy Belediye Spor Kulübü Bayan Basketbol Takımı’nın 2018 - 2019 sezonuna başladığını dile getirerek; ‘’Takımımız son 3 sezondur A takım seviyesinde liglerde ilimizin tek takımı olarak mücadele etti. Altyapılarda, il ve yurt içinde farklı yaş gruplarında başarılar elde ettik. Artık bu çıtayı yukarıya taşıma zamanı geldi. Çocuklarımız yaş olarak büyüyor, sporcu olarak da yeteneklerini geliştiriyorlar. Bundan sonra mücadele edeceğimiz lig, A takım seviyesinde Bölgesel Lig olacak. Altyapımızda yetiştirdiğimiz kızlarımıza bu ligde şans vereceğiz. Zamanla hedefleri büyüterek üst liglere çıkıp mücadele edeceğiz. Yolumuz uzun ve zorlu bir yol. Fakat biz sporcularımızın ellerinden geleni yaparak başarılı olacaklarına inanıyoruz” dedi.

 

ERCAN ÇETE, ANTRENÖR VE OYUNCULAR HAKKINDA AKAY’I BİLGİLENDİRDİ

 

Ziyarette Çerkezköy Belediye Spor Kulübü Bayan Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ercan Çete de antrenör ve oyuncular hakkında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı bilgilendirdi. Çete; “Teknik heyetimizde Engin Çaylak (Antrenör), Arif Karaavcı (Antrenör), Emre Karademir (Kondisyoner) ve Kübra Yavaş (Asistan Antrenör) yer alıyor. Bu sene Bölgesel Lig’de mücadele edecek olan takımımızda Kübra Yavaş, Gamze Gül Karakuş, Emine Nur Esen, Melisa Yamur, Ecenur Kurtbaş, Sena Eren, Burcu Önder, Dilara Yılmaz, Yağmur Gizem Anıl, Ceren Tekin, Sueda Zehra Kıroğlu, Özge Mutlu, Buse Başak, İclal Duranoğlu ve Ahsen Erbay mücadele edecek” dedi.

 

 ÇERKEZKÖY’DEN MİLLİ TAKIMLARIMIZA SPORCULAR KAZANDIRMAK

 

Ercan Çete,ilçedeki ilköğretim okullarında çeşitli testler yaparak yetenekleri öğrencileri tespit edip takıma kazandırmak istediklerini ifade ederek; “Amacımız bu çocuklarımızın yeteneklerini geliştirerek, Çerkezköy’den milli takımlarımıza sporcular kazandırmak. Bununla birlikte yıllar içinde 1. Lig ve daha sonrasında Süper Lige çıkmayı ve burada kendi öz kaynaklarıyla mücadele edebilen bir yapı oluşturmayı hedefliyoruz.  Sezon açılışını 1 Ağustos’ta yaptık. Lig müsabakaları Kasım Ayı başında başlayacak. Spora ve sporcuya verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz’’ dedi. 

 

SPORA DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Göreve geldikleri günden itibaren, sporun her dalında sporcu kardeşlerinin ve çocukların yanında olmaya gayret ettiklerini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay; ‘’ Kentimizde spor alanlarının sayısını artırmaya çalıştık. 29 Ekim Spor Kompleksi’ni tüm öğrencilerimizin ve sporcularımızın kullanımına kazandırdık. Bundan sonra da sporcularımıza destek olmaya ve kentimize yeni spor alanları kazandırmak için çalışmaya devam edeceğiz.   Kasım ayı başında lig müsabakaları başlayacak olan Çerkezköy Belediye Spor Kulübü Bayan Basketbol Takımı’nın başarılı olacağına gönülden inanıyorum. Çerkezköy Belediye Spor Kulübü Bayan Basketbol Takımı antrenör ve sporcularına başarılar diliyorum’’ dedi. 

 

GEYİK, AKAY’A İMZALI BİR FORMASINI HEDİYE ETTİ

 

Ziyarette Çerkezköy Belediye Spor Kulübü Bayan Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ercan Çete’nin eski öğrencisi olan Beşiktaş Spor Kulübü Basketbol Takımı Oyuncusu Samed Erdi Geyik, Akay’a imzalı bir formasını hediye etti. Ziyaret sonunda Akay Çerkezköy Belediye Spor Kulübü Bayan Basketbol Takımı antrenör ve sporcularıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10