Mandalı: Daha modern bir Kapaklı için çalışıyoruz

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğünün ilçe genelinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Kapaklı 9.08.2018 17:07:00 0
Mandalı: Daha modern bir Kapaklı için çalışıyoruz

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğünün ilçe genelinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Başkan İrfan Mandalı “ İlçemiz genelindeki yolarımızı yeniliyor ve daha modern bir Kapaklı için çalışıyoruz” diye konuştu.

Atatürk mahallesi Yağcılar Sokak ve Yanıkağıl mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz Bahçelievler mahallemiz Yunus Emre Caddesinde bordür boyama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Şehrimizin dört bir köşesinde halkımızın huzur ve refahı için çalışıyoruz” diye konuştu.

BETON YOL ÇALIŞMALARI DA YAPILIYOR

Mandalı “ Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz Bahçelievler Mahallesi Göktür sokakta sıcak asfalt yol bakım ve onarım çalışmalarına da devam ediyor. Ayrıca ekiplerimiz Kapaklı- Karaağaç arasında kalan eski arıtma yolunda beton yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. İlçemiz genelindeki yollarımızı yeniliyor ve daha modern bir Kapaklı için çalışıyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Karaağaç mahallesinde temizlik çalışmaları yapıyor. Çevremizi birlikte temiz tutalım ve daha temiz bir Kapaklı için hep birlikte el ele verelim” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10