5 mahalleye su verilemiyor

Çerkezköy'ün büyük bir bölümüne Öztrak Caddesi'nde ana isale hattında meydana gelen arıza nedeniyle su verilemiyor. TESKİ tarafında konu ile ilgili yapılan açıklamada arızanın giderilme

Çerkezköy 11.08.2018 18:12:00 0
5 mahalleye su verilemiyor

Çerkezköy’ün büyük bir bölümüne su verilmemesi ile ilgili internet sitesinden açıklama yapan TESKİ, ‘’ Öztrak Caddesi’nde meydana gelen içme suyu ana isale hattı arızası sebebiyle çalışmalar tamamlanıncaya kadar Gazi Mustafa Kemal Paşa, Gazi Osman Paşa, Fevzipaşa, Yıldırım Beyazıt ve Bağlık Mahallelerine su verilemeyecektir” ifadeleri kullanıldı. TESKİ’nin 185 çağrı merkezini arızayla ilgili bilgi almak için arayan vatandaşlar, dakikalarca telefonda bekledikten sonra görevlilerle görüşebildi.  Görevliler ise arıza nedeniyle Çerkezköy’ün büyük bir bölümüne su verilemediğini, arızanın giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

 

 

VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ

 

Su kesintisi nedeniyle çileden çıkan vatandaşlar, TESKİ’nin kesintiyle ilgili ne belediye aracılığıyla ne basın kuruluşları aracılığı ile duyuru ve bilgilendirme yapmamasına tepki gösterirken, TESKİ tarafından arızanın giderilmesi için yürütülen çalışmaların gece yarısını bulabileceği belirtildi.

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10