Kapaklı'da kurban satışları başladı

Kapaklı'da Atatürk Mahallesi Aşıklar Sokak olarak belirlenen kurban satış yerinde gerekli tedbirlerin alınmasının ardından kurban satışları başladı.

Kapaklı 13.08.2018 15:53:00 0
Kapaklı

 

Kapaklı’da Atatürk Mahallesi Aşıklar Sokak olarak belirlenen kurban satış yerinde Grekli tedbirlerin alınmasının ardından kurban satışları başladı.

Kapaklı’da kurban satış yeri Atatürk Mahallesi Aşıklar Sokak olarak belirlendi. Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne başvuru yapan Kurban satış yeri kiracıları Anadolu'nun çeşitli illerden getirdikleri kurbanlıklarını, belediye kurban pazarlarında satışa sunmaya başladı.

BÜTÜN TEDBİRLERİMİZİ ALDIK

Kurban Bayramı’na en güzel şekilde hazırlandıklarını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kurban çadırlarımızda kurbanlıklar satışa sunulmaya başlandı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı öncesi belediye olarak bütün tedbirlerimizi aldık’’ dedi.

 

HEMŞERİLERİMİZ BU BAYRAMDA DA GÖNÜL RAHATLIĞIYLA KURBANLARINI KESTİREBİLİRLER

Görevli birimlerin ekipleri ile çalışacaklarını kaydeden Mandalı; ‘’Kurban ibadetimizin nasıl yerine getirileceği zaten dinimizce tek tek belirtiliyor. Belediye olarak da biz bu yönde gerekli tedbirlerimizi aldık. Kapaklı halkımızın rahat, temiz, hijyenik ve huzur içerisinde kurbanlarını alabilecekleri ve kesebilecekleri ortamlar oluşturduk. Hemşerilerimiz bu bayramda da gönül rahatlığıyla kurbanlarını kestirebilirler. Ayrıca bu süreci Veteriner denetimleri İlçe Tarım Müdürlüğü, İlgili bakanlık personelleri ve Kapaklı Belediyesi iş birliği ile yürüteceğiz.” dedi.

Haber: Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10