Önümüzdeki hafta yeni yerinde hizmet verecek

2 yıldır Gazi Osman Paşa Mahallesi Başarır Sokak'ta faaliyet gösteren Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü hizmet binası hayırsever Fatih Bozkurt tarafından o alana yaptırılacak 8 derslikli

Çerkezköy 14.08.2018 18:09:00 0
Önümüzdeki hafta yeni yerinde hizmet verecek

 

 

2 yıldır Gazi Osman Paşa Mahallesi Başarır Sokak’ta faaliyet gösteren Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü hizmet binası hayırsever Fatih Bozkurt tarafından o alana yaptırılacak 8 derslikli anaokulunun inşaatının başlayacak olması nedeniyle boşaltılıp yıkıldı.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA TAŞINACAK

Teslim alınmadığı için bazı birimlerinin Çerkezköy Belediyesi Ruhsat birimine bazı birimlerinin de geçici olarak Bağlık mahallesindeki zabıta karakolunda faaliyetlerini gösteren Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü önümüzdeki günlerde Çerkezköy Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Güvenlik binasına taşınacak.

TESİLM ALINMADIĞI İÇİN TAŞINAMADILAR

Bünyesinde TEDES Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD birimlerinin bulunacağı hizmet binasında çalışmaların tamamlandığını kaydeden yetkililer “ Zabıta Müdürlüğünün bulunduğu alanda hayırsever Fatih Bozkurt tarafından yapılacak 8 derslikli anaokulunun inşaatı nedeniyle müdürlük boşaltıldı. İki yıldır kullanılan bina önceki gün yıkıldı. Yeni bina teslim alınmadığı için ekiplerimizin bir kısmı ruhsat biriminde, bir kısmı ise Bağlık tarafında bulunan Zabıta biriminde faaliyetlerini geçici olarak sürdürüyor. İşlemlerin tamamlanmasıyla birlikte önümüzdeki hafta Zabıta Müdürlüğü yeni binaya taşınacak” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10