"Cici Babam" büyük beğeni topladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından "Ay Işığında Sinema Geceleri" kapsamında "Cici Babam" adlı sinema filmi Marmaraereğlisi

Marmara Ereğlisi 15.08.2018 16:00:00 0

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından “Ay Işığında Sinema Geceleri“ kapsamında “Cici Babam“ adlı  sinema filmi Marmaraereğlisi ‘nde gösterime sunuldu.

ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI

Malkara Belediyesi bünyesinde kurulan Malkara Belde Kent Hizmetleri San. ve Tic. A. Ş.'nin faaliyete geçirdiği  Halk Park'ta gerçekleştirilen sinema gösterimine Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, Malkara Kent Konseyi Başkanı Ali İhsan Uslu, Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ÜÇ YETİŞKİN KARDEŞLERİN HİKÂYESİ ANLATILIYOR

Meltem Bozoflu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu "Cici Babam"ın oyuncu kadrosunda Onur Buldu, Derya Karadaş, Mahir İpek, Yasemin Conka, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Burak Topaloğlu'nun rol aldığı filmde babalarının ölümünden sonra annelerinin yeni biriyle olmasını hazmetmekte zorlanan ve yaptıkları sinsi planlarla cici baba ve annelerinin  arasını açmaya çalışan üç yetişkin kardeşlerin hikâyesi anlatılıyor.

YATIRIM PROJELERİ VE ÇALIŞMALARI BARKOVİZYONDA İZLETİLDİ

Film gösterime sunulmadan önce Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi  ile Malkara Belediyesi'nin 4 yıl içinde gerçekleştirmiş olduğu yatırım projeleri ve çalışmaları barkovizyonda izletildi. Barkovizyon gösteriminin ardından Halk Park'a gelen vatandaşlarımızın seyrine sunulan "Cici Babam" adlı komedi filmi büyük beğeni topladı.

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10