Küçükyaylalılar'da Tetik güven tazeledi

Kapaklı Küçükyaylalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 2.Olağan Genel Kurulu toplantısını önceki gün gerçekleştirildi.

Kapaklı 15.08.2018 17:16:00 0
Küçükyaylalılar

 

 

Kapaklı Küçükyaylalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 2.Olağan Genel Kurulu toplantısını önceki gün gerçekleştirildi. 

TEŞEKKÜR ETTİ

Dernek lokalinde gerçekleştirilen genel kurulda mevcut başkan Selami Tetik’in listesi güven tazeledi. Kongrede dilek ve temenniler kısmında konuşan Başkan Selami Tetik “ Yeni  dönemde mazeretleri nedeniyle aramızda olamayacak olan yönetim kurulu üyesi kardeşlerim Gökmen Bartan, Gülfüs Menlik ve Berkant Kılıçaslan’a yaptıkları hizmet ve katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Aramıza yeni katılan Sayın Halil Duman, Kenan Kiraz ve Taner Topuzlu’ya da aramıza hoşgeldiniz diyor ve başarılar diliyorum. Yeni dönemde belirlemiş olduğumuz hedeflerimize biran önce ulaşabilmemiz bakımından tüm üyelerimizin ve Küçükyaylamıza gönül bağı olan dostlarımızın bizlere destek vermelerini ve taşın altına ellerini sokup daha güçlü bir Küçükyaylamız oluşturmak uğruna maddi ve manevi desteklerini esirgememelerini önemle rica ediyoruz.

Bu 2. Olağan Genel Kurulumuza tüm Küçükyaylamıza ve onunla gönül bağı olan dostlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Selami Tetik başkanlığındaki yönetimde Yücel Memiş, Yusuf Çetin, İrfan Tatlıyüz, Murat Hozer, Halil Duman, Kenan Kiraz ve Taner Topuzlu yer aldı.

Haber/Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10