THK makbuz karşılığı deri toplayacak

Türk Hava Kurumu (THK) Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Kurban Bayramı öncesinde her yıl topladıkları kurban derileriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Zümbül, THK olarak topladıkları derileri

Çerkezköy 16.08.2018 17:25:00 0
THK makbuz karşılığı deri toplayacak

 

 

Türk Hava Kurumu (THK) Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Kurban Bayramı öncesinde her yıl topladıkları kurban derileriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Zümbül, THK olarak topladıkları derilerin halka hizmet olarak geri döndüğünü belirtirken, her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlardan kurban derilerini THK’ya bağışlamalarını istedi.THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül kurban derisi toplama çalışmalarıyla ilgili hazırlıkları tamamladıklarını bildirdi.

“GEZİCİ ARAÇLARIMIZ DA OLACAK”

Dün bir basın toplantısı yapan Zümbül, “ Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi kurban derisi toplama çalışmasını bayramın birinci günü şehir merkezinde kuracağımız stant çadırda makbuz karşılığında gerçekleştirecektir. Şehir merkezinde talebimiz üzerine Çerkezköy Belediyesi’nin temin ettiği 5 araçlık motorize ekip, Büyükşehir Belediye mezbahası  deri toplama  ve tuzlama merkezi olarak tahsis edilmiştir. Şehir merkezinde gezici araçlarımız vatandaşların talepleri üzerine telefon numarasına ulaşarak derilerimizi halkımızdan ivedi bir şekilde makbuz karşılığında alacaklardır. Toplu kesim merkezlerine THK’nın kolluk görevlileri de  hizmet vereceklerdir. Kapaklı ilçemizde Kapaklı Belediyesi’nin tahsis ettiği üç motorize ekip araç yine Türk Hava Kurumu’na çalışmalarında katkı sağlayacakladır” dedi.

“SIĞIR DERİSİ 105 TL”

Zümbül“ Çerkezköy ve Kapaklı ilçe köylerinde her gün kurban derileri muhtarlıklardan teslim alınacaktır. Bu yıl fiyatlar koyun derisi 3 TL, keçi derisi 4 TL ve sığır derisinin tanesi 105 TL olarak belirlendi. Türk Hava Kurumu’na gelir sağlamak amacıyla bu rakamlar üzerinden vereceğiniz her deri makbuz karşılığında belirttiğimiz rakamlar üzerinden değerlendirilecektir” dedi.

“KURBAN DERİLERİNİ THK’YA ULAŞTIRIN”

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi olarak her yıl olduğu gibi vatandaşların kurban derilerini THK’ya ulaştırmasını istediklerini kaydeden Zümbül“ Üç gün boyunca vatandaşlarımızdan havaların sıcak olmasıyla birlikte derilerin değerini kaybetmemesi için ivedilik ile toplama ekiplerimize ulaştırmalarını mümkünse derilerini tuzlayarak ulaştırmalarını istiyoruz. Kurban derilerini teslim etmek isteyen vatandaşlar 0282 726 62 93, 0532 357 67 77, 0537 711 74 88 nolu telefonlardan ve Çerkezköy ile Kapaklı Zabıta Müdürlüğü’ne ulaşabilirler. Halkımızın güzel bir Kurban Bayramı geçirerek kesecekleri kurbanların hayırlara vesile olmasını diliyor, herkesin bayramını tebrik ediyorum” diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10