"Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor" halk buluşmaları sürüyor

"Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor" halk buluşmaları sırasında vatandaşlardan gelen talepleri takip ederek kısa süre içerisinde sonuçlandırabilmek için yürütülen çalışmalar devam ediyor.

Çorlu 17.08.2018 12:41:00 0
"Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor" halk buluşmaları sürüyor

 

"Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor" halk buluşmaları sırasında vatandaşlardan gelen talepleri takip ederek kısa süre içerisinde sonuçlandırabilmek için yürütülen çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Silahtarağa Mahallesini ziyaret eden Başkan Yardımcısı Hülya Perin ve Belediye Meclis Üyesi Değer Kara, vatandaşlar ile bir araya geldi.

ÇÖZÜME KAVUŞAN TALEPLERİ VATANDAŞLARIMIZLA HIZLICA PAYLAŞIYORUZ

Başkan Yardımcısı Perin, halk buluşmaları ile vatandaşlardan taleplerinin daha hızlı bir şekilde değerlendirildiğini ve birçok talebinde hızlı bir şekilde yerine getirildiğini ifade ederek, “Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor" halk buluşmalarımız kapsamında vatandaşımızın taleplerini daha iyi analiz etme fırsatı bulduk. Bu kapsamda vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendirdikten sonra hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmaya gayret ediyoruz. Çözüme kavuşan talepleri de vatandaşlarımızla hızlıca paylaşıyoruz. Bugünde Silahtarağa Mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya geldik ve bizlerden istedikleri talepler konusunda görüş alışverişinde bulunuyoruz." dedi. Başkan Yardımcısı Perin, "Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor" halk buluşmalarının ardından değerlendirme çalışmalarının devam edeceğini de ifade etti.

Haber: Esengül ÖZDEMİR

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10