Bayramda nöbet tutacak eczaneler belli oldu

Kurban Bayramı boyunca Çerkezköy ve Kapaklı'da hizmet verecek nöbetçi eczaneler belirlendi. Buna göre arife güne Çerkezköy'de beş, Kapaklı'da ise iki eczane nöbet tutarken, dört günlük

Çerkezköy 19.08.2018 17:09:00 0
Bayramda nöbet tutacak eczaneler belli oldu

 

 

Kurban Bayramı boyunca Çerkezköy ve Kapaklı’da hizmet verecek nöbetçi eczaneler belirlendi. Buna göre arife güne Çerkezköy’de beş, Kapaklı’da ise iki eczane nöbet tutarken, dört günlük bayram boyunca ise Çerkezköy’de her gün iki, Kapaklı’da iki eczane vatandaşların ilaç ihtiyacını karşılayacak.

 

 

ÇERKEZKÖY’DE BEŞ ECZANE NÖBETÇİ

Çerkezköy’de arife günü beş eczane nöbetçi olurken, Gazi Osmanpaşa Mahallesi Saat Kulesi karşısındaki Yılmaz Eczanesi, Atatürk Caddesi’ndeki Gündüz Eczanesi 08:00-18:00 saatleri arasında, Kızılpınar Mahallesi Çınar Aile Sağlığı Merkezi yanındaki Akman Eczanesi 08:00-18:40 saatleri arasında ve Namık kemal Bulvarı’ndaki Sezer Eczanesi ise 08:00-23:40 saatleri arasında hizmet verecek. Devlet hastanesi Acil Kapısı karşısındaki Emre Işık Eczanesi ile 24 saat boyunca vatandaşların ilaç ihtiyacını karşılayacak. Kapaklı’da ise arife günü iki eczane hizmet verirken, İsmetpaşa Mahallesi Organize Cami karşısındaki Yıldız Eczanesi 24 saat, Cumhuriyet Mahallesi Vatan Düğün Sarayı karşısındaki Esen Eczanesi 08:00-18:00 saatleri arasında nöbetçi olacak.

BİRİNCİ GÜN KAPAKLI’DA BİR ÇERKEZKÖY’DE İKİ ECZANE NÖBETÇİ OLACAK

Bayramın birinci günü Çerkezköy’de Özel İrmet Hospital Hastanesi yanındaki Belgin Eczanesi ve Fevzipaşa Mahallesi Bahar Sokak 5 Nolu Aile Sağlığı Merkezi yanındaki Sümen Eczanesi (08:00-23:40 saatleri arası) nöbetçi olurken, Kapaklı’da ise birinci gün Bahçelievler Mahallesi Bahçelievler Camii aşağısındaki Emin Eczanesi nöbet tutacak. Bayramın 2’nci günü olan Salı günü de Kapaklı Karakolu çaprazındaki Halk Eczanesi, Çerkezköy’de de Gazi Osman Paşa Mahallesi Çelen Sokak 2 Nolu Sağlık Ocağı karşısındaki Gaye Eczanesi (08:00-23:40 saatleri arası) ve Çerkezköy Devlet Hastanesi karşısındaki Deva Eczanesi nöbet tutacak.

VATANDAŞLARIN İLAÇ İHTİYACINI KARŞILAYACAKLAR

Bayramın üçüncü günü Çerkezköy’de de Devlet Hastanesi karşısındaki Akdeniz Eczanesi ve Fevzipaşa Mahallesi Bahar Sokak 5 Nolu Aile Sağlığı Merkezi karşısındaki Hakan Eczanesi (08:00-23:40 saatleri arasında) ve Kapaklı’da ise Cumhuriyet Mahallesi Pınar Bulvarı’ndaki Tunalı Eczanesi vatandaşlara hizmet verecek. Bayramın son günü ise Kapaklı’da Atatürk Caddesi Pınar Bulvarı Kaymakamlık çaprazındaki Tepe Eczanesi, Çerkezköy’de de Özel Optimed Hastanesi yanındaki Şifa Eczanesi ile Gazi Osman paşa Mahallesi Sever Sokak’taki Sağlık Eczanesi vatandaşların ilaç ihtiyaçlarını karşılayacaklar.

Haber/Hilal ÇARIKÇI

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10