Yetim Türkmen çocukları sevindirecekler

ANDA Kardeşe Vefa Derneği Tekirdağ Temsilcisi Mustafa Tokgöz Kurban bayramını Hatay Yayladağı'ndaki yetim Türkmen çocuklarıyla geçireceklerini ve onlara çeşitli giyecek yardımında bulunacaklarınÄ?

Tekirdağ 19.08.2018 18:29:00 0
Yetim Türkmen çocukları sevindirecekler

 

 

 

ANDA Kardeşe Vefa Derneği Tekirdağ Temsilcisi Mustafa Tokgöz Kurban bayramını Hatay Yayladağı’ndaki yetim Türkmen çocuklarıyla geçireceklerini ve onlara çeşitli giyecek yardımında bulunacaklarını belirtti.

KURBAN BAYRAMINI YETİM TÜRKMEN ÇOCUKLARIYLA GEÇİRECEĞİZ

Tokgöz yaptığı açıklamada “ Kurban bayramında Hatay Yayladağı ‘nda bulunan "Yetim Çığlığı Yetim Merkezi’ne bayramı yetim Türkmen çocuklarımızla birlikte geçireceğiz. Onlara hayırseverlerimizin katkıları ve derneğimiz tarafından aldığımız çeşitli giyişiler hediye edeceğiz. Onların yalnız olmadığını ve her zaman onların yanında olduğumuzu onlara hissettireceğiz. Savaş bölgelerinde aile büyüklerini kaybetmiş, bulundukları coğrafyaları savunmak adına canlarını ortaya koyan anne ve babalarını şehit vermiş kimsesiz kalan çocukların yeniden hayata tutunmaları için rehabilitasyon ve rehberlik hizmetlerinin verildiği, kişisel bakım ve İhtiyaçlarının karşılandığı, mill ive manevi duygularının bütünleşeceği eğitim müfredatı çerçevesinde yetiştirilerek, Türkçe eğitim verildiği, Suriye’den Türkiye’ye gelmeleriyle emanet aldığımız  yetim çocuklarımızın bulunduğu Hatay Yayladağı’ndaki “Yetim Çığlığı Yetim” merkezimiz Ocak ayında faaliyetine başlamıştır. Hatay Yayladağının yanı sıra aynı kriterlere sahip Suriye Elbab–Kabbasin/Başköy Bölgesi’nde de yetim merkezlerimiz bulunmaktadır” dedi.

“TEKİRDAĞ HALKIMIZIN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ”

Tekirdağ temsilciliği olarak Kurban bayramında yetim çocuklara hem mutlu bir bayram yaşatmak hemde Tekirdağ halkı ile çocuklar arasında manevi bağ kurmak adına projeyi hayata geçirdiklerini kaydeden Tokgöz “Küçük desteklerle büyük mutluluklara vesile olmanın gururu ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Kurulduğumuz ilk günden itibaren bizlere güvenen ve destek veren tüm Tekirdağ halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Vefalı Türk'ün mazlumlara uzanan eli olarak Tekirdağ halkından başlattığımız projeye destek olmalarını temenni ediyoruz. Her projemizde olduğu gibi bu projemizde de şeffaflığa özen gösterdik. Bağış yapmak isteyen hayırseverlerimiz isterlerse çocuklarımızın bilgilerinin bulunduğu listeden seçim yaparak bayramlıklarını alabilirler yada hesap numaralarımıza yapacakları katkı ile destek olabilirler. Hayırseverlerimizin hediyelerini isimlerinin yazılı olduğu hediye paketleriyle çocuklarımıza ulaştıracak onlarının mutluluğunu videolar ile hayırseverlerimizle  paylaşacağız. Bağış yapan ve yapacak olan tüm hayırseverlerimize şimdiden teşekkür eder, Tekirdağ halkının Kurban bayramını kutlarız”diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10