Kapaklı ilk gün bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla gelenekselleşen protokol halk bayramlaşma programı, bayramın birinci günü Recep Güven Parkı'nda gerçekleştirildi. 

Kapaklı 24.08.2018 13:52:00 0
Kapaklı ilk gün bayramlaştı

Bayramın birinci günü saat 15.00’de gerçekleştirilen bayramlaşmaya Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Emre Atasoy, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

HERKESİN BAYRAMINI KUTLADI 

 

Bayramlaşma töreninde konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ Bugün Kapaklı’nın 50’de biri kaldı. Geri kalan 50’de 49’u ise bayram münasebetiyle memleketlerine gittiler. Hep beraber bir şekilde Kurban Bayramı’nı kutlamak için burada 81 vilayetten vatandaşımız var. Birbirimize kızma, küsme, parti ayrımı yapma lüksüne sahip değiliz. Bu mübarek bayramların ayrı bir özelliği olduğunu hepimiz bilmeliyiz. Bugün maddi imkanı olan vatandaşlarımız, kurban ibadetini yerine getiriyor. Allah kabul etsin. Bir hatırlatma olarak bu ibadeti yaparken de ihtiyacı olan vatandaşlarımıza vermeye özen gösterelim. Ben buradaki vatandaşlarımızın ve tüm İslam aleminin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.’’ dedi.

 

İLÇE BAŞKANLARI DA SÖZ ALDI 

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın konuşmasının ardından söz alan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, CHP İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, bayramların kardeşliği pekiştirdiğini kaydederek tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladılar. 

 

“BİZLERİ BİRLEŞTİRİYOR”

 

Programda son olarak konuşan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer “ Kapaklımız çok fazla göç alan bir ilçe olduğu için sizlerin de hissettiği üzere Kapaklı’daki nüfusun çok büyük bir oranı memleketine gitti. Fakat geri gelecekler. Bugün gördüğünüz üzere hepimiz hiçbir siyasi ayrım gözetmeksizin buluştuk, tüm siyasi partilerimizin temsilcileri burada. Memleket ve etnik köken fark etmeksizin buluştuk. Nasıl ki bizleri birleştiren İstiklal Marşımız, bayrağımız, dilimiz varsa; dini bayramlarımız da bizleri birleştiren bir husustur. Bu nedenle ben hepinizin bayramını tekrar kutluyor, ailenizle nice mutlu ve sağlıklı bayramlar diliyorum” diye konuştu. 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10