Bayramda 5 bin çiçek dağıtıldı

Vatandaşların kabir ziyaretlerini daha rahat ve güzel bir ortamda geçirmelerini sağlamak amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi tarafından temizlik ve bakım onarım çalışmalar?

Çerkezköy 24.08.2018 14:13:00 0
Bayramda 5 bin çiçek dağıtıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi tarafından bayram öncesi mezarlıklarda temizlik ve bakım onarım çalışmaları yapıldı. Çalışmaların ardından Çerkezköy Belediyesi tarafından arife günü ve bayramın ilk günü yakınlarının kabirlerini ziyaret eden vatandaşlara çiçek dağıtıldı. 

 

İLÇE GENELİNDEKİ DAĞITILDI

 

Vatandaşların ilçe merkezinde bulunan İstasyon, Bahçeli ve Türbedere Mezarlıkları ile Kızılpınar ve Veliköy’de bulunan mezarlıklarda kabir ziyaretlerini daha rahat ve güzel bir ortamda geçirmelerini sağlamak amacıyla 5 bin adet sardunya çiçeği ücretsiz dağıtıldı. 

 

BAYRAMLARDA ZİYARETLERİN EN YOĞUN OLDUĞU YERLERDEN BİRİ DE MEZARLIKLARIMIZDIR

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kurban Bayramı dolayısı ile kabir ziyaretlerine gelen vatandaşlara çiçek dağıtıldığını ifade ederek “Bayramlarda ziyaretlerin en yoğun olduğu yerlerden biri de mezarlıklarımızdır. Vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerinde yanında olmak amacıyla Çerkezköy genelinde bulunan 7 mezarlığımızda toplamda 5 bin sardunya çiçeği dağıttık. Ben yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kendilerine sabır diliyorum” şeklinde konuştu. 

 

AKIN ETTİLER

 

Her dini bayramda olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da vatandaşlar, vefat eden anne baba ve yakınlarının kabirlerini ziyaret etmek ve onlara dua okumak için mezarlıklara akın ettiler. Arefe günü başlayan kabir ziyaretleri bayram süresince devam etti. Mezarlık ziyaretlerini çocuklarıyla gerçekleştiren vatandaşlar, ölen yakınlarına dualar okudular.

 

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10