Tokgöz: Bayramlıklar sahiplerine ulaştırıldı

ANDA Kardeşe Vefa Derneği Tekirdağ Temsilciliği tarafından Kurban Bayramı öncesi başlatılan "Bir Yetimin Tebessümü Olur musun?" kampanyası ile Hatay/Yayladağı'ndaki Yetim Merkezi'nde buluna

Tekirdağ 29.08.2018 16:25:00 0
Tokgöz: Bayramlıklar sahiplerine ulaştırıldı

ANDA Kardeşe Vefa Derneği Tekirdağ Temsilciliği tarafından Kurban Bayramı öncesi başlatılan "Bir Yetimin Tebessümü Olur musun?" kampanyası ile Hatay/Yayladağı’ndaki Yetim Merkezi’nde bulunan 382 Türkmen çocuğunun yüzü güldü.

 

 

ANDA Kardeşe Vefa Derneği Tekirdağ Temsilcisi Mustafa Tokgöz Kurban bayramı öncesi başlattığımız yardım kampanyasının amacına ulaştırmış olmasından son derece mutluyuz dedi. Tokgöz, Kurban Bayramı’nda başlattığımız "Bir Yetimin Tebessümü Olur musun?" kapsamında toplanan bayramlıklar Hatay/Yayladağı'ında bulunan "Yetim Çığlığı Yetim Merkezi"ndeki Türkmen çocuklara teslim ettik’’ dedi.

 

382 İHTİYAÇ SAHİBİ TÜRKMEN ÇOCUĞUMUZU GİYDİRDİK

 

Mustafa Tokgöz şöyle devam etti, ANDA Kardeşe Vefa Derneği Tekirdağ Temsilciliği olarak derneğimizin Hatay/Yayladağı’ndaki Yetim Merkezi’nde bulunan 382 Türkmen çocuğumuzun Kurban Bayramı’nda kendi imkanlarımız ve Vefalı Tekirdağ halkımızın katkı ve destekleriyle elde ettiğimiz bayramlık elbise ihtiyacını karşıladık.  Tekirdağ Temsilciliği olarak Kurban Bayramı’nı bizler de Hatay/Yayladağı’nda geçirme kararı almamızın ardından başlattığımız "Bir Yetimin Tebessümü olur musun?" projesi kapsamında gerek Tekirdağ gerekse ülkemizin dört bir yanından projemize destek verilmesiyle 10 gün gibi kısa  bir sürede çocuklarımızın bayramlıklarını tamamladık ve arife günü akşam Çerkezköy'den Hatay'a hareket ettik. Bayramın birinci günü derneğimize vekaletleri verilen 71 adet kurban kestik ve dağıtımını gerçekleştirdik. Bayramın 2. günü de çocuklar ile bayramlaşarak hediyelerini verdik.

 

HAYIR VE DUALARLA AYRILDIK

 

Tekirdağ ANDA olarak projemize vefalı İstanbul halkı da sessiz kalmadı. İstanbul Temsilciliğimize gönüllülerimiz tarafından gönderilen 600 adet iç çamaşırı,500 adet giysi, çeşitli oyuncak ve kırtasiye malzemeleri de aynı şekilde çocuklarımıza teslim edildi. Giderken hediyelerle gittiğimiz çocuklarımızın yanından bayramın son günü hayır duaları ve ayrılığın hüznü ile ayrıldık. ANDA Kardeşe Vefa Derneği Tekirdağ Temsilciliği olarak bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz her proje de maddi manevi destek olan, bin 147adet kurban kesimi ile dünyanın dört bir yerinde hayra bizi vesile kılan, kültür ve yetim merkezlerimizin daima destekçisi ve gönüllüsü olan Vefalı Türk halkına sonsuz teşekkür ediyoruz.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10