Aygun'dan Yurdakul'a ziyaret

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, dün 14.00'de Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u ziyaret etti. Ziyarette CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyesi Nuran B

Malkara 29.08.2018 17:28:00 0
Aygun

 

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, dün 14.00'de Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u ziyaret etti. Ziyarette CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük, CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten ve TESKİ Malkara Şube Müdürü Kenan Taşkın ve Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Engin yer aldı.

MALKARALI VATANDAŞLAR İÇİN SEVİNDİRİCİ

Gerçekleştirilen ziyarette Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul,“ Ekonomik olarak ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde belediye çalışmalarımızı eksiksiz yerine getirdiğimizi sayın vekilimize ilettim. Aday olduğu günden itibaren ilçemize en fazla ziyaret gerçekleştiren ve seçildikten sonra da Malkara'ya ziyaretlerini devam ettiren CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun'a teşekkür ederim.“ dedi. CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ise “ Malkara'nın genç ve dinamik Belediye Başkanını Malkara’ya kazandırdığı yatırımlar için tebrik ediyorum. 4 sene gibi kısa bir sürede gözle görülür değişimleri gerçekleştirmiş olması Malkaralı vatandaşlar için sevindirici.“ diyerek misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.

Haber: Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10