Kapaklıspor Bolu'ya kampa gidiyor

Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor sezon öncesi hazırlık çalışmaları kapsamında Cumartesi günü Bolu'ya kampa gidiyor. 7 günlük kampta üç hazırlık maçı yapacak olan Kapaklıspor

Çerkezköy 30.08.2018 17:02:00 0
Kapaklıspor Bolu

Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor hazırlık çalışmaları kapsamında 1 Eylül Cumartesi günü Bolu’ya kampa gidecek.

 

 

“24 OYUNCU İLE GİDECEĞİZ”

 

 

Süper Amatör Lig’de bu sezon yine şampiyonluk hedefleyen Kapaklıspor 2018-2019 sezonu çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 7 günlük ikinci etap çalışmaları için Cumartesi günü Bolu’ya gideceklerini kaydeden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı“ 1 Eylül Cumartesi günü saat 08.00’de Bolu’da kamp için Kapaklı’dan hareket edecek. Kampta Teknik Direktörümüz Faruk Kuzu, Yardımcı Antrenör Ercan Yılmaz ve yöneticimiz Anıl Aydın ile birlikte toplam 24 oyuncumuz yer alacak. Kampımızı Bolu Abant VonResortHotel’de gerçekleştireceğiz. Kamp dönemi ile oyuncularımızın birbirleriyle daha çok kaynaşmaları ve neşeli bir kamp dönemi geçirmelerini arzu ediyoruz. Kamp döneminde yapacağımız en az üç hazırlık maçıyla yeni sezon öncesi gücümüzü görmek istiyoruz. 7 günlük kamp döneminin ardından bizi zor bir lig bekliyor. Yapacağımız çalışmalar sayesinde de eksiklerimizi görüp gerekli müdahalelerde bulunacağız” açıklamasında bulundu.

 

 

“HEDEF BÖLGESEL AMATÖR LİG”

 

 

Dükanlı“ Sezon çalışmalarına başladığımız günden beri antrenmanlar ağır geçmesine rağmen neşeli arkadaşlık çerçevesinde tüm oyuncularımız özverili bir şekilde çalışıyorlar. Oyuncularımızın üstün performansları da bizleri son derece mutlu ediyor. Bizler kadar oyuncularımız da ligin ne kadar zorlu olacağını biliyorlar. 8 Eylül’de Bolu’dan döneceğiz. 16 Eylül tarihinde ise Bölgesel Amatör Lig takımlarından Uzunköprüspor ile yeni sezon açılış maçını gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz sezon kapısından döndüğümüz Bölgesel Amatör Lige bu sezon çıkmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10