Islıklar alkışlara alkışlar ıslıklara karıştı

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Kültür ve Sanat festivali etkinlikleri ile Sıla ve Yeni Türkü'nün ardından cumartesi gecesi konser alanında sahne alan Manuş Baba'nın şarkılarÄ?

Çerkezköy 2.09.2018 19:22:00 0
Islıklar alkışlara alkışlar ıslıklara karıştı

Çerkezköy Belediyesi  1.Kültür ve Sanat Festivali’nin 3’üncü gününde Saat 21:30’da Manuş Baba sahne aldı.

 

BİZİM ÇERKEZKÖY’DEKİ İLK KONSERİMİZ

Festival alanını dolduran binlerce insanın heyecanla beklediği Manuş Baba alkışlar eşliğinde sahneye çıkarken,  gerçekleştirdiği muhteşem konser ile Çerkezköylüye keyifli saatler yaşattı. Konserinin başında “Yalan” isimli şarkıyı seslendiren Manuş Baba,  “Bizim Çerkezköy’deki ilk konserimiz. Bizi böylesine güzel bir şekilde karşılamanız bizim için çok anlamlı. İyi ki geldiniz, iyi ki bizleri yalnız bırakmadınız. Teşekkür ediyoruz. Kültür ve Sanat Festivali’nin ilkinde yer almak heyecan verici. Öncelikle bugün burada sizlerle buluşmama vesile olan Belediye Başkanı Vahap Akay’a ve bu alanı dolduran herkese sonsuz teşekkürler ediyorum” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Manuş Baba’nın sözleri Ahmet Arif’e ait olan “Haberin Var Mı” türküsünü seslendirmesinin ardından sahneye çıkan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, çiçek takdim ederek, Bugün bizlerle bir araya gelerek Çerkezköylülere muhteşem bir gece yaşatan Manuş Baba’ya tüm vatandaşlarım ve şahsım adına teşekkür ediyor, herkese iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

 

KEMAL SUNAL’I DA RAHMETLE ANDI

Akay’ın konuşmasının ardından Manuş  Baba konserine “İzmir Marşı” ile devam ederken, festival alanındaki on binlerce kişi de büyük bir coşkuyla marşı söyledi. 2017 yılında çıkardığı albüme ismini veren “Dönersen ıslık çal” şarkısını seslendiren Manuş Baba’ya sanatseverlerde eşlik ederken ıslıklar alkışlara alkışlar ıslıklara karıştı. Kemal Sunal’ın efsane filmlerinden Çöpçüler Kralı’nın film müziği olan “Gurbet” şarkısını da seslendiren Manuş Baba usta sanatçı Kemal Sunal’ı da rahmetle andı.

 

“BİR ELMANIN YARISI” VE “DERİN DERİN SEVDALARA DALARSIN” ŞARKILARINI DA SESLENDİRDİ

 

Manuş Baba, Aşık Mahzuni Şerif’ten “Domdom Kurşunu” türküsü ile konserini sürdürürken, “Eteği Belinde” şarkısı ile de dinleyicileri coşturdu. Albümde yer alan “Ben sana vurgunum”, Selda Bağcan’dan “Ağlama Anne” şarkısını da tüm anneler için seslendirdi. Konserini “Dört Nal” şarkısı ile sürdüren Manuş Baba Zeki Müren’in unutulmaz eseri “Azize”yi de dinleyicilerle birlikte seslendirdi. Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan Manuş Baba, “Bir elmanın yarısı” ve “Derin derin sevdalara dalarsın” şarkılarını da seslendirdi. Konserinin sonunda istek üzerine “Dönersen ıslık çal” ve “Haberin var mı” şarkılarını yeniden seslendiren Manuş Baba “Ellerinizden, gözlerinizden, kalplerinizden öpüyorum. Bu gecenin düzenlenmesinde kimin emeği varsa hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10