Streetball Turnuvası'nın kazananları belli oldu

Çerkezköy Belediyesi tarafından Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen Streetball (Sokak Basketbolu) Turnuvası'nın kazananları belli oldu.

Çerkezköy 3.09.2018 20:34:00 0
Streetball Turnuvası

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen  Streetball (Sokak Basketbolu) Turnuvası’nın kazananları belli oldu.

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen  Streetball (Sokak Basketbolu) Turnuvası’nın final müsabakaları yapıldı.

 

ÇERKEZKÖY VE ÇEVRE İLÇELERDEN TOPLAM 50 TAKIM KATILDI

 

Streetball Turnuvası’na Çerkezköy ve çevre ilçelerden toplam 50 takım katıldı. Üç gün süren turnuva sonucunda 6 takımın mücadele ettiği Küçükler kategorisinde Çakallar Takımı 1’inci olurken; Wilwakee Saray Takımı ise 2’nci oldu. 9 takımın mücadele ettiği Yıldızlar kategorisinde Red Team takımı 1’inci, Airball takımı 2’nci olurken; 17 takımın katıldığı Gençler kategorisinde ise Twoin One takımı 1’inci, Gülse Organizasyon takımı 2’nci oldu. 18 takımın mücadele ettiği Büyükler kategorisinde ise Kulis takımı 1’inci olurken; Daltonlar takımı ise 2’nci oldu.

 

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

 

Küçükler kategorisinde dereceye giren sporculara ödüllerini Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin; Yıldızlar kategorisinde dereceye giren sporculara ödüllerini Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübüm Başkanı Nedim Yılancı; Gençler kategorisinde dereceye giren sporculara ödüllerini Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör ve Büyükler kategorisinde dereceye giren sporculara da ödüllerini Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay verdi.

 

TURNUVADA HAKEMLİK YAPANLARA DA PLAKET VERİLDİ

 

Ödül töreninin ardından turnuvada hakemlik yapan Hakan Çiftçi, Taylan Öztürk, Seçkin Özsoy ve Barış Traşçı’ya da Akay tarafından birer teşekkür plaketi verildi.

 

Haber: Mayil SEYMEN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10