23 firma turnuvalarda karşı karşıya gelecek

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nün, her yıl geleneksel olarak düzenlediği Futbol ve Tenis Turnuvaları bu yıl da başladı. ÇOSB Sosyal Tesisleri'ndeki futbol sahası ve tenis ko

Çerkezköy 4.09.2018 17:34:00 0
23 firma turnuvalarda karşı karşıya gelecek

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün, her yıl geleneksel olarak düzenlediği Futbol ve Tenis Turnuvaları bu yıl da başladı. ÇOSB Sosyal Tesisleri’ndeki futbol sahası ve tenis kortlarında oynanan Futbol Turnuvası'nın bu yıl 13’üncüsü düzenlenirken, Tenis Turnuvası’nın ise 12’incisi düzenleniyor.

 

ÇOSB Sosyal Tesislerindeki futbol sahası ve tenis kortlarında oynanan turnuvalara firmalardan da büyük destek geldiği kaydedildi.

 

23 TAKIM KATILDI

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen Futbol Turnuvası’na, 23 takım katıldığını belirten yetkililer, turnuvaya katılan firmaların isimlerini ise "Hyosung, Putzmeister, Uğurteks, 3M, Öznur Kablo, Almodo, Hema Endüstri, Farel, Hakan Plastik, Teknovet, Teleset, Pharmactive, Hattat Traktör, Deva, Yünsa, Vem İlaç, Koçak, ACT Metal, Kluber, Cokowerk, Teknogon, Akhan Tekstil, Akbaş Tekstil olarak açıkladı. 

 

5 KATEGORİDE YAPILDI

 

5 ayrı kategori halinde yapılan Tenis Turnuvası’nın da kategori isimleri ve katılım sayılarının da açıklandığını belirten yetkililer; ‘’ Yeni Başlayan Erkekler Kategorisi'nde 4 kişi, İleri Seviye Erkekler Kategorisi'nde 34 kişi, Bayanlar Kategorisi'nde 14 kişi, Karışık Çiftler Kategorisi'nde 14 çift, Çift Erkekler Kategorisi'nde 16 çift’’ dedi.

 

Haber: Seyit SÜREN

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10